UNUKA KNEZA PAVLA KARAĐORĐEVIĆA ODREKLA SE MAJKE ZBOG SKANDALA S ČUVENIM FRANCUZEM: Kažu da je bila uz oca zbog para

Srpska princeza Karađorđević odrekla se majke zbog skandala i dugo sa njom nije imala dobar odnos.

Celebrities
23:15h Autor:
UNUKA KNEZA PAVLA KARAĐORĐEVIĆA ODREKLA SE MAJKE ZBOG SKANDALA S ČUVENIM FRANCUZEM: Kažu da je bila uz oca zbog para
Foto: Printscreen Youtube - Milena Namias

Milena Namias, odnosno nekada Gober, naslednica je Helene od Jugoslavije i ponosno nosi titulu princeze dinastije Karađorđević. Iako vodi veoma intrigantan život, uspela je da ostane prava misterija za javnost. Dospela je u centar interedovanja francukih medija, a glavni akter porodičnog skandala bila je njena majka.

Helena od Jugoslavije, unuka kneza Pavla i princeza dinastije Karađorđević, deo je pariskog džet-seta i žena koja je prodrmala francusku političku scenu. Ona je za trgovinu oružjem optužila svog supruga Tijerija Gobera, kom je blizak saradnik i kum bio bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi.

Knez Pavle, Pavle Karađorđević
foto: Wikipedia

Zbog čitavog skandala Helenu je odbacila i ćerka Milena koju je dobila sa Tijerijem 1988, uz još dvoje dece, Nastasiju i Lepopolda.

Tim povodom, Milena je davala intervjue za francuske medije u kojima je optužila svoju majku da želi da se osveti ocu.

Rekla je ranije novinarima da joj je majka navodno priznala da želi da naljuti oca i da inače pati od depresije. Takođe, bila je šokirana njenim izjavama i nije više mogla da ćuti.

U francuskim medijima se govorilo da je Milena priznala i da ona i majka nisu imale dobar odnos dugo godina. Međutim, prijatelji princeze Helene su upozoravali da na Milenu i njenu sestru utiče otac da bi diskreditovali Helenu i tako ublažili njene optužbe, piše Zadovoljna.

Za to vreme se pisalo da su istražitelji prikupili brojne dokumente koji potkrepljuju Helenine izjave. Novinar koji je prvi intervjuisao princezu Helenu opisao ju je kao staloženu, nasmejanu ženu, a ne „neurotičnu i depresivnu“ kako ju je opisala njena najstarija ćerka.

Helena je novinaru rekla i da je dobijala pretnje od ćerki kojima manipuliše njihov otac jer su živele sa njim.

Zbog svega toga strani mediji su otišli korak dalje – pitali su se da li su možda Milena i njena sestra stale na očevu stranu da bi nastavile luksuzan život, ne zanimajući se za istinu.

U međuvremenu, afera se stišala, a Milena se udala. Ona je od 2017. u braku sa Džonatanom Namiasom i, kako se čini, oni porodično vode estetski centar u Parizu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs