BIVŠI JE ISKORISTIO DA BI POSTAO SLAVAN PA OSTAVIO NAKON 9 GODINA VEZE ZBOG NJE: Na dodeli Oskara otkrila sad ŠOK istinu

Glumica na dodeli Oskara otkrila šok istinu i ceo svet prijatno iznenadila!

Celebrities
22:29h Autor:
BIVŠI JE ISKORISTIO DA BI POSTAO SLAVAN PA OSTAVIO NAKON 9 GODINA VEZE ZBOG NJE: Na dodeli Oskara otkrila sad ŠOK istinu
Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dodela Oskara je zvanično počela, a od Dolbi teatra u Holivudu, gde će se i ova godine odvijati uručivanje nagrada Akademije filmskih umetnosti i nauka, ne postoji trenutno glamuroznije mesto na svetu! Velike zvezde uveliko poziraju na crvenom tepihu, dok sa nestrpljenjem očekuju da saznjaju kome u ruke idu najveća prizanja u svetu glume.

Već na samom početku dočekalo nas je veliko iznenađenje, glumica i voditeljka Vanesa Hadžins (34) ponosno je prošetala trudnički stomak. Naime, ova harizmatična brineta blistala je u dugoj crnoj haljini koja prati liniju tela, dok je ceo stajlnig upotpunila efektnim nakitom.

Naime, krajem prošle godine, Vanesa se udala za igrača bejzbola Kola Takera (27). Sudbonosno "da" izgovorili su na predivnom slavlju u Meksiku, a u ljubavi uživaju već četiri godine. Pre toga, glumica je bila u vezi sa kolegom Ostinom Batlerom koji je sada zaljubljen do ušiju u manekenku Kaje Gerber.

Mnogi su komentarisali da ju je upravo on ostavio čim je postao slavan i tražen glumac, a mnogi obožavaoci su smatrali da će završiti pred oltrom, s obzirom da je njihova romansa trajala gotovo deceniju.

Potom se na crvenom tepihu pojavila i Leah Lewis u neobičnoj roze kreaciji.

Liza Koshi je privukla poglede svih prisutnih, ali ne zbog toalete ili zanosnog izgleda, već zbog simpatičnog pada koji je iznela sa osmehom na licu.

Laverne Cox ponela je jednu od najupešatljivih haljina, po mišljenju brojnih korisnika društvenih mreža, njoj izgleda nikad bolje.

Film "Openhajmer"je, definitivno, favorit sa 13 nominacija. "Jadnice" ("Pour Things") su sledeće sa 11 nominacija. Skorsezeov film "Ubice cvetnog meseca" je nominovan u 10 kategorija. Ovogodišnja šampionka na blagajnama, "Barbi", zaradila je 8 nominacija, uključujući najbolji film i najbolju sporednu glumicu.

Džimi Kimel vodi ceremoniju dodele Oskara, i to ćetvrti put, a istakao je da se nada da će ovaj svečani događaj biti posvećen upravo filmovima, ne o socijalnim pitanjima ili politici.

Među ostalum prezenterima su Zendeja, Nikolas Kejdž, Džejmi Li Kertis, Brendan Frejzer, Metju Mekonahi, Mišel Jeoh, Al Paćino, Mišel Fajfer, Maheršala Ali, Džesika Lang, Ke Hju Kvan, Bad Bani, Kris Hemsvort, Dvejn Rok Džonson, Majkl Kiton, Redžina King, Dženifer Lorens, Kejt Mekinon, Rita Moreno, Džon Mulani, Ketrin O'Hara...

A prestižnu ceremoniju učiniće još više glamuroznom nastupi velikih zvezda poput: Džona Batista, Beki Dži, Bili Ajliš i Fineasa O'Konela, Skota Džordža i Osejdž Singers, Rajana Goslinga i Marka Ronsona.

Na listi nominovanih glumaca nalaze se velika imena kao što su: Bredli Kuper, Kilijan Marfi, Robert De Niro, Rajan Gosling, Ema Stoun, Robert Dauni junior i Džodi Foster.

Za titulu najbolje glumice se bore Anet Bening ("Nyad"), Lili Gledstoun ("Killers Of The Flower Moon"), Sandra Huler ("Anatomy of Fall"), Keri Maligen ("Maestro") i Ema Stoun ("Poor Things").

Dok su u trci za najbolji film ostvarenja: "American fiction", "Anatomy of Fall", "Barbie", "The Holdovers", "Killers Of The Flower Moon", "Maestro", "Oppenheimer", "Past Lives", "Poor Things" i "The Zone of Interest".

Pogledajte u galeriji ispod prve kadrove za dodele Oskara 2024:

1 / 6 Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs