NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 11. DO 17. MARTA: Rak se rešava velike MUKE, Ribe čeka nova LJUBAV, njih ogromna SREĆA

Nedeljni horoskop Pavela Globe od 11. do 17. marta 2024 godine donosi svim znacima važne smernice za što bolje funkcionisanje i postizanje odličnih rezultata kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Horoskop
21:14h Autor:
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 11. DO 17. MARTA: Rak se rešava velike MUKE, Ribe čeka nova LJUBAV, njih ogromna SREĆA
Foto: Shutterstock

Pavel Globa, jedan od najcenjenijih ruskih astrologa, dao je svoju prognozu za narednu nedelju, a njegovi saveti vam mogu pomoći da donesete što bolje odluke i budete uspešniji u svim segmentima života. Smatra da će vam u ljubavi i finansijskoj sferi biti potrebna čvrstina, hladna računica i smirenost.

Ovan

Uspeh u poslu i na poslu ove nedelje biće od najveće važnosti za mnoge Ovnove. To će zavisiti uglavnom od aktivnosti. Tokom ovih sedam dana, bolje je verovati Univerzumu, svom šestom čulu. Možete se opustiti i krenuti sa tokom ako nemate jasno razumevanje svojih trenutnih ciljeva. Važno je da sve ovo potkrepite vežbanjem i aktivnošću da biste imali idealnu i produktivnu nedelju.

Pavel Globa
foto: Printscreen Instagram studiyaplanetatv

Bik

Sreća je sada sa Bikom, tako da mogu da započnu bilo koji novi posao, traže srodnu dušu ili vrše skupe kupovine. U ljubavi, ove osobe mogu da očekuju mnogo prijatnih utisaka i događaja. Nemojte se obeshrabriti ako nešto krene naopako. Moramo da iskoristimo svaku priliku. Bik će početi veoma dobro da oseća ljude i njihove misli i namere, pa je bolje da u potpunosti iskoriste ovaj dar.

Blizanci

Ova nedelja je vreme komunikacije i aktivnosti. Možete upoznati stare prijatelje, roditelje i daleke rođake. Sve što je vezano za posao možete privremeno ostaviti po strani, ili, naprotiv, možete se uroniti u učenje nečeg novog ili u posao. Preporučljivo je vežbati, više šetati i pratiti kvalitet konzumiranih namirnica. Misli o budućnosti sada nisu samo važne, već odlučujuće.

Rak

Rakovi mogu da rade svoje omiljene stvari i hobije da bi uživali u životu. Ne treba biti lenj. Možete započeti dugoročno planiranje i kupovinu. Ove nedelje zvezde i planete će pomoći da se oslobodite apatije. Možete promeniti okruženje, ići na duga putovanja. Morate uživati u svakom novom danu i zapamtiti da sada jednostavno nema nemogućih zadataka.

Žena, Devojka, Grad, Proleće
foto: Shutterstock

Lav

Ovo će biti odlično vreme za introspekciju i rad na greškama u ljubavi i poslu. Promena pejzaža će koristiti umornim Lavovima. Što je sada više pozitivnih trenutaka u Leovom životu, to će biti bolje za njihovu budućnost. Sreća je u malim stvarima - zapamtite ovo. Sve će biti sasvim u redu ako Lavovi to shvate što pre.

Devica

Ovo je veoma dobro vreme za potragu za ljubavlju, za flert i romansu. Važna druga osoba Device će možda početi da im obraća više pažnje. Možete pokušati da diverzifikujete svoj lični život tako što ćete smisliti nešto novo u vašoj vezi. Ako Device još nisu pronašle voljenu osobu, onda mogu ili posvetiti celu nedelju sebi ili pokazati maksimalan entuzijazam u pokušaju da pronađu sreću. Planete će vam pomoći da pronađete ljubav.

Vaga

Vagama će biti prilično lako da povrate snagu posle prethodne teške nedelje zbog jake Venere. brže. Vaga će probuditi dar ubeđivanja, ne silom, već jednostavnim argumentima. Nema potrebe da se raspravljate - samo treba da izvršite mali pritisak na prave tačke, koristeći činjenice, a ne emocije. Zdravlje Vage će takođe morati da se popravi, baš kao i njihovo raspoloženje. Možete da provedete vreme sa svojom porodicom i podignete svoj odnos na viši nivo.

Žena, Devojka, Grad, Proleće
foto: Shutterstock

Škorpija

Nedelja od 11. do 17. marta je veoma povoljna za Škorpije. Može doći do poteškoća sa varenjem, ali ovde će vam u pomoć priskočiti prava dijeta. Manje masti u vašoj ishrani će pomoći u zaštiti vašeg digestivnog sistema i održavanju dobrog raspoloženja i blagostanja. Ovo je neophodno za sve koji žele da ostanu na konju i budu aktivni. Škorpije očekuju novi uspesi u radu. Biće primećeni i saslušani. Važno je ponuditi nešto novo, isprobati nove metode.

Strelac

Strelac treba da pažljivo prati dolazeće ponude u poslu i na poslu. Sada je potrebna najveća pažnja, jer svaka sitnica može imati posebno značenje. Morate da radite što efikasnije, ali ne previše, kako ne biste preterali i ostavili vreme za komunikaciju i odmor. Nema potrebe da sebi postavljate nedostižne ciljeve. Ovo je veoma važan uslov za pobedu ove nedelje.

Jarac

Jarac Tokom ove povoljne i važne nedelje, Jarci svakako ne bi trebalo da pokazuju sebičnost prema svojoj drugoj osobi, porodici i prijateljima, kao i prijateljima. Možete se posvetiti problemima voljenih. Potrebna im je pomoć Jarčeva i očekuju od njih neku akciju. Moguće je, pa čak i neophodno potražiti drugi otirač, a možete organizovati i malu proslavu za one koji su Jarčevima veoma dragi.

proleće
foto: Shutterstock

Vodolija

Da bi što bolje iskoristili sve događaje koji očekuju Vodolije, astrolozi savetuju da ne budu pristrasni. Poroke i slabosti treba ostaviti u senci dobrih dela, što će pomoći privlačenju pažnje dobrih i važnih ljudi koji mogu Vodoliji dati ono što im treba, ili postati prijatelji, verna srodna duša.

Riba

Prema mišljenju astrologa, za Ribe će biti važno da sve najvažnije zadatke završe ili počnu pre kraja nedelje. Komunikacija sa ljudima će vas spasiti od mnogih nevolja. U bilo kom drugom danu, bolje je da se izrazite što svetlije. Na poslu, vredne Ribe mogu da očekuju veliki uspeh. Da je ne biste propustili, važno je uhvatiti se za svaku priliku i ne ispustiti je. U ljubavi je moguća i ozbiljna revolucija na bolje.

Stil / Glossy

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs