DOK LEKA LJUBI 3 DECENIJE MLAĐU, NJEGOVA PRVA ŽENA DRUGOM RAĐA TROJE DECE: Našla mu 15 godina mlađu zamenu

Oko ljubavnog života Branislava Lečića često se dizala medijska prašina, kad se saznalo da je njegova prva žena u 5. deceniji rodila 5. dete, nije bio veliki šok

Celebrities
Autor:
DOK LEKA LJUBI 3 DECENIJE MLAĐU, NJEGOVA PRVA ŽENA DRUGOM RAĐA TROJE DECE: Našla mu 15 godina mlađu zamenu
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Glumac Branislav Lečić je sa prvom suprugom Ivanom Vujadinović proveo 13 godina i iz tog braka ima ćerku Anu i sina Ivana.

Njegov ljubavni živto je često goruća tema u medijima.

Naime, Branislav Lečić danas uživa sa devojkom Jelenom, koja ima 37 godina i radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija, a njegov i Ivanin razvod 2007. godine pratio je skandal.

Naime, prva žena Branislava Lečića, Ivana Vujadinović, sa glumcem je provela 13 godina u braku, u kojem su dobili dvoje dece - ćerku Anu i sina Ivana. Ipak, par se razveo 2007. godine, navodno, zbog Lečićevog neverstva, kako su tada preneli mediji.

Branislav Lečić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Iako ni jedno ni drugo nisu komentarisali razloge za okončanje braka, šuškalo se da je Ivana zamenila glumca sa 15 godina mlađim stjuartom. Nakon razvoda, Branislav je vrlo brzo otpočeo romansu sa Ninom Radulović, a Ivana je rodila troje dece svom mlađem izabraniku.

Ivana Vujadinović
foto: Printscreen Instagram/analecic5

Ivana Vujadinović i njen partner imaju tri ćerke, a prva žena Branislava Lečića, rodila je peto dete u petoj deceniji, što je svojevremeno njena ćerka Ana Lečić objavila na društvenim mrežama.

Ivana Vujadinović
foto: Printscreen Instagram/analecic5

Lečić danas uživa sa devojkom Jelenom, sa kojom očigledno ne voli da se javno eksponira, dok Ivana svog partnera krije od očiju javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs