ZAMENILA GA JE S 15 GODINA MLAĐIM FRAJEROM KOJEM JE RODILA TROJE DECE: Ovako u 5. deceniji izgleda Lečićeva prva žena

Mnogi se pitaju ko je prva žena Branislava Lečića, ne sluteći o kakvoj lepotici je reč.

Celebrities
Autor:
ZAMENILA GA JE S 15 GODINA MLAĐIM FRAJEROM KOJEM JE RODILA TROJE DECE: Ovako u 5. deceniji izgleda Lečićeva prva žena
Foto: Kurir/ Dragana Udovičić

Glumca Branislava Lečića su godinama unazad pratili razni skandali, a jedan od najvećih koji su svojevremeno ostavili javnost bez teksta zasigurno je onaj koji je pratio njegov prvi brak.

Naime, njegova prva supruga bila je Ivana Vujadinović koja je od njega mlađa 18 godina, dok je poslednja supruga Nina Radulović od glumca mlađa čak 31 godinu.

Ivana Vujadinović
foto: Printscreen Instagram/analecic5

Ivana Vujadinović sa glumcem je provela 13 godina u braku, u kojem su dobili dvoje dece- ćerku Anu i sina Ivana. Ipak, par se razveo 2007. godine, navodno, zbog Ivaninog neverstva, kako su tada preneli mediji.

Šuškalo se da je Ivana slavnog glumca zamenila sa 15 godina mlađim stjuartom, međutim, njih dvoje nisu komentarislali razloge razvoda. Branislav je vrlo brzo otpočeo romansu sa Ninom Radulović, a Ivana je rodila troje dece svom mlađem izabraniku. Ona je peto dete rodila u 44. godini.

Inače, Lečić je jednom prilikom otvoreno govorio o svojim razvodima.

Branislav Lečić
foto: Pritnscreen/kurir tv

- Najviše me boli što nisam sačuvao ono što jesu moji roditelji. Razveo sam se dva puta, mislim da i ja snosim deo krivice, ali i druga strana. Porodica je sačuvana bez obzira što ja nisam i dalje u njoj. Moja deca i Ivan i Ana iz prvog braka, i Lav iz drugog su blago koje imam. Grešio sam, ali sam neke stvari pogodio, birao sam ipak pametne žene koje kapiraju da ne smemo preko dece da se poništavamo i ne smemo da budemo u sukobu. Kad se rastaviš svako vodi svoj život, a deca su epicentar zbog kog vredi živeti - istakao je glumac za Blic i priznao da sa svojom decom neretko razgovara o svim probemima:

Ivana Vujadinović
foto: Printscreen Instagram/analecic5

- Mi o svemu razgovaramo kao vitezovi okruglog stola, otvoreno i iskreno i kazemo svoje mišljenje. Ćerka radi posao koji je izabrala, a kada oseti potrebu da me nešto pita, ona me pita. Uvek ostavljam otvoren prostor za njeno iskustvo i mišljenje, jer bez toga mislim da je besmisleno - zaključio je Lečić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs