ANASTASIJA JE PALA NA GUDELJEV ŠARM I LEPOTU, A EVO KAKO JE IZGLEDAO PRE 10 GODINA: Imao je potpuno drugačiji imidž

Nemanja Gudelj je pre 10 godina izgledao potpuno drugačije, a malo ko bi ga prepoznao na slikama.

Star look
22:56h Autor:
ANASTASIJA JE PALA NA GUDELJEV ŠARM I LEPOTU, A EVO KAKO JE IZGLEDAO PRE 10 GODINA: Imao je potpuno drugačiji imidž
Foto: Printscreen Instagram / raznatovicanastasija

Fudbaler Nemanja Gudelj poslednjih meseci glavna je tema ne samo sportskih, već i zabavnih rubrika u medijima, a sve zbog veze sa pevačicom Anastasijom Ražnatović. Njih dvoje krunsali su ljubav brakom, daleko od očiju javnosti, te su ponovo dospeli u žižu interesovanja.

Nemanja je rođen 16. novembra 1991. godine u Beogradu, a otac mu je bivši srpski fudbaler Nebojša Gudelj, rodom iz Trebinja. U vreme kada je Nemanja rođen, njegov otac igrao je u Partizanu, a 1997. godine, kada je Nemanja imao šest godina, Nebojša je prešao u NAC Bredu, te se sa njim i cela porodica preselila u taj holandski grad.

Nemanja Gudelj
foto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nemanja Gudelj veoma je vezan za porodicu - oca Nebojšu, majku Oliveru, brata Dragog i sestru Vanju, a zanimljivo je da su svo petoro vegani što je, prema njihovim rečima, ključ njihove kondicije i uspeha. Sa godišnjom platom od, kako su preneli mediji, 5.650.000 evra, Nemanja Gudelj je trenutno u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera.

Poznati sportista govori šest jezika i veliki je ljubitelj tetovaža, pa mu je celo telo prekriveno crtežima. Jedna od prvih tetovaža koju je uradio još u Holandiji bio je portret njegovog oca, a poslednju tetovažu je uradio baš u Sevilji - tri krsta na leđima. Pored toga, na levoj nadlanici ima tasmanijskog đavola, dok je na desnoj nadlanici istetovirao krst i nekoliko stihova.

Nemanja Gudelj
foto: ATA Images

Danas slovi za jednog od najboljih šmekera, a pre nekoliko godina izgledao je potpuno drugačije.

Duga kosa, upečatljiva frizura sa repićem, špicasta brada i veliki broj tetovaža po celom telu danas ga karakterišu, međutim, ranije nije imao toliki broj tetovaža po telu. Njih je vremenom, kroz karijeru docrtavao. Takođe, u početnom delu karijere nije nosio ni bradu, te je zbog to stavke izgledao prilično drugačije nego danas.

Nemanja Gudelj
foto: Petrášek Radek / ČTK / Profimedia

Frizure je već češće menjao, pa je imao različite faze sa dugom kosom, ali i sa onom kraćom.

Doduše, obzirom da se nedavno ošišao "na keca" posle transplantacije kose, ipak u ovom trenutku ima najkraću frizuru od kada ga znamo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs