BILA JE ŽENA KOJU JE LEPOTA KOŠTALA ŽIVOTA: Doživela je FATALNU sudbinu, a na njenoj sahrani desilo se nešto NEVIĐENO

Ljubavna priča Ksenije Pajčin krije veoma uzbudljive detalje, a njena sudbina bila je fatalna.

Vip priča
20:23h Autor:
BILA JE ŽENA KOJU JE LEPOTA KOŠTALA ŽIVOTA: Doživela je FATALNU sudbinu, a na njenoj sahrani desilo se nešto NEVIĐENO
Foto: PrintscreenJutjub/Vladimir Ostojic

Neodoljivu privlačnost za jači pol kojoj je bila izložena od detinjstva, pop zvezda Ksenija Pajčin platila je kada je njen burni život tragično okončan nakon što ju je iz pištolja usmrtio bivši dečko, maneken Filip Kapisoda.

Rođena je u Beogradu 1977. godine, a poreklom je iz bosanskog sela Gubin na Livanjskom polju. Svoju jedinicu Ljubica Kostić rodila je sa devetnaest godina, a otac Miloš Pajčin, nekoliko godina je stariji od majke fatalne lepotice. Imala je jak temerament po kojem je bila prepoznatljiva, a zvali su je i "princezom beogradske kaldrme".

Ksenija je za života važila za jednu od najlepših umetnica koje su se ikada pojavile na našoj na sceni. Njenoj fatalnoj lepoti nije bilo lako odoleti.

Ksenija Pajčin
foto: Kurir / Marina Lopičić

Slomila je mnoga muška srca, mediji su je povezivali sa brojnim poznatim frajerima tog doba, pa čak i sa jednim ubistvom ( u koje Ksenija nikad nije bila umešana, to su bile samo tabloidne priče), a gde god bi se pojavila uvek je bila u centru pažnje i za njom se dizalo dosta prašine.

Govorila je da je Zvezdan njena prva ljubav i najteži raskid u životu, a da je u vezama najčešće imala probleme zbog toga što nije romantična.

Svoj debi album je objavila 1997. godine. Za pesmu Sviđa mi se on šuškalo se da je posvećena Peđi Mijatoviću. Nakon incidenta u kome je učestvovao Zvezdan, Ksenija se preseila u Atinu, gde je važila za jednu od omiljenih igračica, a radila je i kao koreograf i šoumen na grčkoj televiziji Alfa.

Ksenija Pajčin
foto: Wikipedia

Po povratku u Srbiju, uz njeno ime pominjani su u medijima mnogi poznati muškarci: Ivica Dragutinović, Aca Lukas, fudbaler Predrag Perišić... Za sve to vreme nije zapostavila ni svoju muzičku karijeru objavivši album Extreme, Best of izdanje i singlove "Nino" i "Dečko mi je umoran". Poslednjih godina intenzivno se družila sa stilistom Banetom Devićem i imitatorom Goranom Stojićevićem Karamelom koji su joj bili i najveća podrška kada je leta 2008. započela burnu romansu s manekenom Filipom Kapisodom.

Filip Kapisoda
Filip Kapisodafoto: Kurir / Dado Đilas
1 / 8 Foto: Printscreen/youtube/Ksenija Pajčin

Na dan sahrane, u trenutku kada je beli kovčeg spuštan u zemlju, sa Ksenijinog groba uz zvuke Bolera poletela je bela golubica, a taj prizor je šokirao prisutne na pogrebu.

Ksenija Pajčin
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Mnogi su tada pričali da je to bio znak da je jedna od najlepših devojaka na javnoj sceni Srbije zauvek otišla, ali isto tako da nikad neće biti zaboravljena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs