ZA DEVOJKU BRANISLAVA LEČIĆA MISLILI SU DA MU JE ĆERKA! NJEMU 68 A NJOJ 36: Ranije od PATRIJARHA taražio dozvolu ZA BRAK

Kada se prvi put ženio, Branislav Lečić je morao da traži dozvolu za venčanje od patrijarha jer je njegova tadašnja žena bila 18 godina mlađa

Celebrities
11:28h Autor:
ZA DEVOJKU BRANISLAVA LEČIĆA MISLILI SU DA MU JE ĆERKA! NJEMU 68 A NJOJ 36: Ranije od PATRIJARHA taražio dozvolu ZA BRAK
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Glumca Branislava Lečića oduvek su privlačile mlađe žene. Tako je njegova prva supruga Ivana mlađa od Leke 18 godina, a da bi se venčali, glumac je tada od patrijarha Pavla tražio dozvolu.

Crkveno venčanje je obavljeno 1994. godine, a par je 1998. godine dobio sina Ivana, a dve godine kasnije i ćerku Anu.

2007. godine su se razveli, a mediji su pisali da se to dogodilo jer je Ivana navodno varala Branislava sa mladim stjuardom.

Branislav Lečić
foto: Kurir/Marina Lopičić

2008. godine glumac je u klubu Santo Domingo upoznao voditeljku Ninu Radulović koja je trideset jednu godinu mlađa od njega. Ubrzo su počeli da se zabavljaju, ali svoju vezu su krili od javnosti. Obelodanili su je tek kada su saznali da očekuju bebu.

Voditeljkina majka ga je prihvatila, a otac je rekao da je njihova veza društveno nepodobna, ali je popustio jer mu je ćerkina sreća najvažnija. U oktobru 2010. godine Nina i Branislav su napravili svadbeno veselje kome je prisustvovalo oko 200 zvanica.

Nina Lečić, Branislav Lečić, Nina Radulović-Lečić
foto: Kurir

1. aprila 2012. su postali roditelji dečaka koga su nazvali Lav. Za vreme porođaja, Lečić je bio uz suprugu, a nakon toga je tri dana slavio. Izjavio je da bi voleo da dobije i četvrto dete. U julu 2015. godine se pojavila slika na kojoj starleta Atina Ferari sedi u Branislavljevom krilu.

Glumac je izjavio da je ne poznaje, a njegova supruga je rekla da mu veruje. Par je nakon ovog skandala otišao na odmor u luksuzni hotel u Antaliju. U novembru 2016. godine Nina i Branislav su dali izjavu za magazin Hello u kojoj su rekli da se rastaju jer su se udaljili i otuđili, ali da će ostati prijatelji i saveznici zbog njihovog sina Lava. Krajem godine su potpisali papire za razvod.

Nina Lečić, Branislav Lečić
foto: Printscreen/ Instagram/nina_lecic

U februaru 2017. godine par se zvanično razveo, a starateljstvo nad sinom je pripalo Nini, kao i stan na Dedinju za koji se spekuliše da vredi 260.000 evra.

Sud je odredio da Branislav plaća alimentaciju u iznosu od 350 evra. U medijima se spekulisalo da je do razvoda došlo zbog Lekine veze sa glumicom Marijom Vicković, ali ona je to negirala. Takođe se pisalo o Nininoj vezi sa teniserom Filipom Krajinovićem koja je kasnije potvrđena. Branislav je redovni profesor i Prodekan za razvoj na Akademiji lepih umetnosti i multimedija u Beogradu.

Branislav Lečić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Sada je već četiri godine u srećnoj vezi sa 30 godina mlađom Jelenom.

"Jelena je umetnica i profesor, Branislav i ona su oko dve godine u ljubavi. Međusobno se podržavaju, ona mu je bila velika podrška u ovim najtežim danima u njegovom životu. Negde na početku romanse otišli su na Durmitor, na safari, i tako je nastala njihova prva zajednička fotografija. Inače, Jelena ima 36 godina i radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija", rekao je neimenovani izvor pre dve godine i otkrio da par nije imao nameru da privuče pažnju javnosti.

"Sa njim se retko pojavljivala u javnosti, a uslikani su zajedno samo zato što se pisalo da mu je advokatica, ćerka... Niko nije ni slutio da je reč o novoj devojci koju je uspešno skrivao tako dugo". Lečić je svojevremeno na društvenim mrežama objavio njihove zajedničke fotografije na kojima ih vidimo nasmejane i zaljubljene.

(Stil/Blic/Mondo)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs