LEPA SRPKINJA NA CRVENOM TEPIHU IZDOMINIRALA, RAME UZ RAME SA HOLIVUDSKIM ZVEZDAMA: Njen muž PUCAO OD PONOSA

Nina Seničar juče se pojavila na dodeli DGA nagrada sa suprugom Džejem Elisom, obučena u savršeno odelo

Galerije
16:08h Autor:
1 / 8 Foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nina Seničar juče je blistala dok je šetala crvenim tepihom ruku pod ruku sa suprugom Džejem Elisom. Lepa novosađanka je tom prilikom nosila odelo sa šljokicama koje se blago providilo.

Muž ju je čitavo vreme gledao ponosno dok je ona pozirala fotografima. Međutim, dugo se spekulisalo da Elis strahuje zbog rasizma i da zbog toga ne pokazuje javno svoju suprugu Ninu.

Ipak, glumac je poznat po tome što svoj privatni život krije od javnosti, a o svom braku je ovako rekao:

"Ja sam u veoma srećnoj ljubavnoj priči i na tome se zaustavljam. Ne brinem ni o čemu drugom. Za mene je emotivna veza najvažnija stvar koju ljudi mogu da imaju."

Nina i Džej su se upoznali 2015. godine, malo nakon što je Džej došao u Los Anđeles zbog glume. Sreli su se u jednom baru, a upoznao ih je zajednički prijatelj.

Oni su uskoro postali par i ostali jedno drugom najveća podrška uprkos brojnim obavezama i čestim putovanjima, a poseban izazov bio je Ninin čest boravak u Srbiji zbog snimanja kviza "Ja volim Srbiju" i, sada, radi snimanja serije "Popadija".

Džej je zaprosio Ninu 2019. godine, tokom odmora na Baliju, a iste godine je na svet stigla njihova ćerka Nora Grejs Elis. Ipak, planovi za venčanje su odlagani zbog pandemije virusa korona.

Par se venčao u Toskani, dok je svadbi prisustvovalo 190 prijatelja.

"Uvek smo znali da ćemo se venčati u Italiji jer smo tamo prvi put otišli na zajedničko putovanje", ispričala je Nina za Vog.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs