ONO ŠTO JE TOMA ZDRAVKOVIĆ URADIO LEPOJ BRENI NIKO NE BI VOLEO DA DOŽIVI: Od šoka je ostala NEMA, a onda se desio OBRT

Toma Zdravković je bio sve, samo ne običan čovek. A na svojim leđima je to osetila i Lepa Brena.

Celebrities
14:42h Autor:
ONO ŠTO JE TOMA ZDRAVKOVIĆ URADIO LEPOJ BRENI NIKO NE BI VOLEO DA DOŽIVI: Od šoka je ostala NEMA, a onda se desio OBRT
Toma Zdravković, Foto: PrintscreenJutjub/ dejan sarafimov

Toma Zdravković bio je po mnogo čemu poseban. Iako mnogi kažu da je imalo pomalu preku narav, te da vrlo često nije pazio kako se kome obraća, krasila ga duša meka kao pamuk, te mu niko nije mogao zamerti bilo šta.

I Lepa Brena, zajedno sa Sašom Popovićem i "Slatkim grehom" imao je zanimljiv susret sa legendarnim boemom. Naime, u to vreme su obožavali da sviraju i pevaju Tomine pesme.

Saša Popović
foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Kada je 1981. godine pojavio na vratima lokala gde su nastupali, nisu mogli da veruju svojim očima da ga zaista vide. Kako je Popović istakao, svima je bilo puno srce.

- To je bila još uvek bivša Jugoslavija, '81. godina. Dolazi Toma, jao! Tomine pesme smo najviše voleli da sviramo. Prilazi našem stolu i kaže 'momci, čuo sam da svirate do j... - rekao je Popović i nastavio:

- Erna ga dovela, ona je muzički urednik, sarađivala s RTS-om, seli za sto... nama puno srce! I Lepa Brena i svi mi, dali smo sve od nas. Kad se završilo to veče, izlaze svi, Toma izlazi poslednji, prilazi nam i kaže: 'Znate šta ste vi? Vi ste pi**e, go**a, sve najgore, izvređao nas, mi u šoku, ne možemo da verujemo - otkrio je jednom prilikom za domaće medije.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube / Lepa Brena

Iako njihovo upoznavanje i nije proteklo baš najbolje, kasnije su postali izuztne kolege koje su se međusobno veoma poštovale.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs