PRIČA SE DA JE KEJTI OČAJNICA KOJA TRAŽI NOVOG SPONZORA: Upravo ostaje bez NOVCA OD TOMA KRUZA, pa sada sledi OSVETA

Glumica Kejti Holms planira da uradi šokantnu stvar, nakon što istekne isplata alimentacije njenog bivšeg supruga Toma Kruza.

Celebrities
Autor:
PRIČA SE DA JE KEJTI OČAJNICA KOJA TRAŽI NOVOG SPONZORA: Upravo ostaje bez NOVCA OD TOMA KRUZA, pa sada sledi OSVETA
Foto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejti Holms prisustvovala je svečanosti Raundabout Teatra, koja je u ponedeljak održana u dvorani Zigfeld u centru Menhetna.

Glumica je istakla svoje sede vlasi, koje su krasile njen prirodni izgled i pokazale da nema ničega strašnog u starenju.

Holmsova koja je od aksesoara nosilia pirsing za nos, istakla je svoje zategnute ruke u crnoj maksi haljini bez rukava, sa kaskadnim naborima na prednjoj strani, kao i crnim ča-ča štiklama sa belim ružama koje je odabrala stilistkinja Bri Velš.

Kejti Holms
foto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šminkerka Ženevjev Her definisala je prirodno guste obrve glumice i nanela svoje srebrne senke za oči i ružičasti karmin.

Holmsovoj je ovog puta nedostajala njena ćerka Suri Kruz.

Holmsova ima poslednju isplatu alimentacije od 33 hiljade dolara od njenog bivšeg muža Toma Kruza pre nego što njihova tinejdžerka zvanično postane punoletna sa 18.

Tom Kruz(61) je pristao da plati i školarinu na fakuletu svojoj ćerki Suri, koja planira da upiše modni dizajn.

Prošlog četvrtka, "In Tač Vikli" je izvestio da je Kejti Holms ,,prestrašena" zbog svoje ,,neizvesne budućnosti" i da bi ,,možda zaradila pisanjem knjige o svemu" jer je njihov ugovor o neotkrivanju podataka takođe trebao da istekne.

Tom Kruz nije fotografisan sa svojim najmlađim detetom otkako je 2012. okončao šestogodišnji brak sa Kejti Holms.

Kruz nije imao ,,nikakav udeo" u Surijevom životu, a neki spekulišu da je njegova navodna otuđenost povezana sa duom majke i ćerke koji su se odrekli sajentološke crkve, čiji poklonici ne stvaraju dalje odnose sa ljudima koji su je napustili.

Kejti Holms
foto: Elisabetta Villa / Newscom / Profimedia

Glumac sa četvorostrukom nominacijom za Oskara, takođe je otac dvoje odrasle dece, Izabele Džejn Kruz, 31; i Konor Entoni Kruz, 29, iz decenijskog braka sa bivšom ženom Nikol Kidman, koji je okončan 2001.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs