NAJLEPŠEG GLUMCA ZAVELA JE KONTRAVERZNA, BOGATA RUSKA STARLETA: Svoju ćerku ni ne viđa, a njenu decu obožava

Za njega kažu da potpuno poludi kad se zaljubi, svi se sećamo skakanja po kauču kod Opre kada je izrazio ljubav bivšoj ženi, sada pokušava da sakrije novu izabranicu, ali mu to baš i ne polazi za rukom

Celebrities
12:21h
NAJLEPŠEG GLUMCA ZAVELA JE KONTRAVERZNA, BOGATA RUSKA STARLETA: Svoju ćerku ni ne viđa, a njenu decu obožava
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Zvanično je, Tom Kruz ima novu devojku!

Nakon što je mnogo godina držao svoje veze u tajnosti, potvrđeno je da se Kruz zabavlja sa 36-ogodišnjom Elsinom Hajrovom, ruskim modelom i starletom. Njih dvoje su postali pravi par, i dok njihovi najbliži prijatelji znaju za ovu vezu, oni ipak, više vole da privatnost ostave za sebe, pazeći da se ne fotografišu zajedno.

Elsina Hairova je ruski model koji često deli glamurozne slike na svojim društvenim mrežama. Ona je britanski državljanin i živi u Londonu, gde je verovatno i upoznala Kruza, koji takođe živi u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Elsina Hajrova
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Njih dvoje su navodno prisustvovali svečanosti koja je nedavno održana u znak podrške dobrotvornoj organizaciji Air Ambulance u Londonu. A i često se mogu videti na privatnim večerama u raznim ekskluzivnim restoranima širom Londona, takođe su išli u šetnje Hajd parkom, koji se navodno nalazi u blizini Hajrove kuće. Čini se kao da su se njih dvoje upoznali prošlog decembra na zabavi, na kojoj su bili nerazdvojni, a Tom je izgledao opsednut njom.

Elsina je ranije bila udata za ruskog tajkuna Dmitrija Cvetkova koji je diler dijamanata. Njih dvoje su se rastali 2022. nakon što su u braku proveli deceniju i imaju dvoje dece, sina i ćerku. Bivši par prošao je kroz kontroverzan razvod, a detalji o nagodbi su izašli u javnost i objavile su ga mnoge međunarodne publikacije, pošto je par morao da ospori veliku sumu novca i više nekretnina, uključujući vilu u Sariju u Engleskoj, pet Londonskih stanova, Bentli i Ferari, Cartier nakit, kao i umetnička dela Pjera Ogista Renoara i Marka Šagala. Razvod je Dimitrija na kraju koštao čak 188 miliona dolara.

Tom Kruz
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznato je da glumac ima dva braka iza sebe i troje dece, Izabelu i Konora, iz braka sa Nikol Kidman, i ćerku Suri, iz braka sa Kejti Holms.

Šuška se da je Kruz upoznao decu svoje nove izabranice i na taj način su svoj odnos podigli na viši nivo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs