OŽENIO 25 GODINA MLAĐU DA MU RAĐA DECU, PA JOJ PRIREDIO NEVIĐENU BRUKU: Pričao da je zbog njenog polnog organa dobio RAK

Ljubavna priča Majkla Daglasa i Kterin Zite Džouns prepuna je skandaloznih detalja.

Celebrities
08:50h
OŽENIO 25 GODINA MLAĐU DA MU RAĐA DECU, PA JOJ PRIREDIO NEVIĐENU BRUKU: Pričao da je zbog njenog polnog organa dobio RAK
Foto: Profimedia

One noći kada je Majkl Daglas prvi put sreo Ketrin Zitu Džouns 1998. godine, rekao joj je: "Biću otac tvoje dece", što se kasnije ispostavilo tačnim. Njihova ljubav traje decenijama, prevazilazeći prepreke poput 25 godina razlike u godinama, dijagnoze raka i kratkog razlaza 2013. godine, što ih čini jednim od najstabilnijih parova u Holivudu.

Naime, par je u braku od 2000. godine, a zajedno su dobili dvoje dece - sina Dilana i ćerku Keris. Iako je razlika u godinama između njih 25 godina i mnogi podli komentari na račun toga, oni su pravi pokazatelj da ih zli jezici uopšte ne dotiču.

Ketrin Zita, Majkl Daglas
foto: Tina Korhonen / Avalon / Profimedia

Ipak, u njihovom odnosu nije bilo sve tako sjajno, dok su 2013. godine imali veliku bračnu krizu, kada im je ljubavni odnos bio pred pucanjem. Uzimajući u obzir sve ispade koje je Daglas pravio, čini se da je Kterin mnogo toga pretrpela i oprostila zarad opstanka njihovog braka.

Rodila je dvoje dece - sina Dilana i ćerku Keris, međutim, njemu ni to nije bilo dovoljno da je poštuje, te je uradio skandaloznu stvar zbog koje se ubrzo pokajao.

Majkl Dagas, Ketrin Zita
foto: Profimedia

Naime, Ketrin je bila uz Majkla i kada se borio s karcinomom grla o kojem je tek kasnije progovorio. Glumac je 2015. rekao da mu je žao zbog njegovih izjava u vezi s rakom koje je dao u intervjuu za "The Guardian".

majkl daglas, Ketrin Zita
foto: Profimedia

Dvostruki oskarovac je tada ispričao da je njegova bolest možda uzrokovana pružanjem oralnog seksa čime je okrivio svoju suprugu. 'To je bila jedna od onih nepromišljenih stvari i požalio sam zbog sramote koju sam uzrokovao Ketrin i njenoj porodici", ispričao je.

Njegova izjava je i bila navodno okidač za razgovor o razvodu koji je pokrenula Zita-Džouns.

Majkl Daglas
foto: Profimedia

Par je teške trenutke proživljavao i zbog glumičinog bipolarnog poremećaja. Karakterišu ga velike depresivne epizode koje se izmenjuju s hipomanijskim epizodama. Depresija se manifestuje većim intenzitetom od manije. Tokom napada hipomanije raspoloženje se popravlja, potreba za snom se smanjuje, a psihomotorna aktivnost ubrzava.

Ketrin Zita-Džouns, Majkl Daglas
foto: Profimedia

Zbog toga je Ketrin jednom čak boravila u psihijatrijskoj klinici i sklonila se od posla i svega što bi joj uzrokovalo bilo kakav stres.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs