GOVORILI SU DA JE BEDNA I DEBELA, A SAD NEMA PONOSNIJE ŽENE OD RONALDOVE: "Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje"

Mnogi se pitaju kako je Georgina Rodrigez preko noći uspela i postala jedna od najpoznatijih žena.

Celebrities
15:16h
GOVORILI SU DA JE BEDNA I DEBELA, A SAD NEMA PONOSNIJE ŽENE OD RONALDOVE: "Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje"
Foto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Georgina Rodrigez ne prestaje da privlači pažnju od trenutka kad je uplovila u ljubav sa slavnim fudbalerom Kristijanom Ronaldom. Ona je uvek izazivala oprečne komentare javnosti jer je preko noći dobila nešto o čemu mnoge žene maštaju.

Luksuzna putovanja, letovi privatnim avionom, raskošne kuće svuda po svetu, milionski ugovori sa poznatim brendovima, najskuplja garderoba, skupoceni nakit i posluga sada su njena svakodnevica, ali Geogrina nikada nije krila da je potekla iz daleko, daleko skromnijeg okruženja i da je sve navedeno za nju nekada bio samo san.

Georgina Rodrigez
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Zavist je osećaj koji uništava ljude jer ih ispunjava mržnjom i gorčinom. Da, ne vole me mnogi, ne vole ni Kristijana, zavist će ih ubiti jer sam bogata", rekla je Georgina Rodrigez, za "San".

Kako je i sama priznala, pre udaje za Ronalda, živela je skromno i radila sve da bi zaradila. Priznala je i da je radila kao čistačica, konobarica, dadilja i da joj to nije bio nikakav problem.

Georgina Rodrigez
foto: Norbert Scanella / imago stock&people / Profimedia

Ronalda je, prema zvaničnoj priči, upoznala dok je radila u butiku modne kuće "Gucci" i od tada, dospeva u žižu interesovanja.

Evidentno je da Georgini život na visokoj nozi i te kako prija, te se i njen fizički izgled drastično promenio. Mnogi su joj se smejali, govoreći da je debela, te da joj čak ni novac ne može pomoći. Međutim, Georgina je uložila u sebe, toliko, da nikada bolje nije izgledala. Uspela je da skine višak kilograma i zablista na modnim pistama gde je zasenila i mnogo poznatije žene.

"Mnogo sam radila na sebi, na ostvarenju svojih snova, tako da neki misle da sam bogata od rođenja. Radila sam na sebi i napredovala", rekla je Georgina.

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako je smršala?

- Ujutro jedem francuski omlet sa sokom od pomorandže i kafu sa mlekom. Sredinom jutra jedem bananu ili posle treninga - rekla je ona.

Georgina je bila iskrena i iznela detalje o ostatku obroka tokom dana:

- Za ručak imam pire sa grilovanim mesom ili povrćem. Za užinu ponekad jedem konzerve sa limunom. A za večeru isto kao i za ručak.

"Mašina" za pravljenje para

Veliki broj pratilaca na Instagramu doneo je Gerogini i veliku zaradu, kao i sponzorstva i saradnje. Ako bilo koji brend poželi da sarađuje sa njom, mora da izdvoji čak 8.000 evra po objavi. Veliku pažnju privukla je informacija da joj verenik daje džeparac od 100.000 evra.

1 / 7 Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

I danas kada je pogledate, čini se da Georgina ima sve, a ne tako davno odrastala je u nemaštini, u skromnoj maloj kući u velikoj porodici. Sredila je svoj život, uprkos onima koji su je sputavali i smejali joj se. Bila je strpljiva da bi došla do cilja, a sada sa ponosom može da kaže "Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs