OŽENIO LEPOTICU KOJU JE BESOMUČNO VARAO, PA JE ZBOG JEZIVOG IZGLEDA ŠUTNUO: Pamet mu pomutila 20 godina mlađa

Ljubavna priča Antonia Banderasa prepuna je uzbudljivih detalja o kojima malo ko zna.

Celebrities
OŽENIO LEPOTICU KOJU JE BESOMUČNO VARAO, PA JE ZBOG JEZIVOG IZGLEDA ŠUTNUO: Pamet mu pomutila 20 godina mlađa
Foto: Profimedia

Čuveni glumac Antonio Banderas važi za jednog od najvećih zavodnika, za kojim su žene ludele. Međutim, za njegovo ime uglavnom su se vezivale preljube.

Kao što je svima dobro poznato Antonio je bio u braku sa jednom od najlepših žena sveta, Melani Grifit, ali ta zajednica se brzo raspala. Međutim, malo ko zna da je slavni glumac i pre toga stao na ludi kamen sa Anom Lesi 1987. godine. Međutim i ta ljjubav je doživela krah 1966, a posle samo mesec dana oženio je Melani u tajnosti.

Antonio Banderas
foto: Antonio Sedano / Zuma Press / Profimedia

Antonio i Melani upoznali su se na snimanju komedije "Dvostruki zavodnik", a vezu su započeli odmah. Venčali su se u Londonu 1996. godine nakon samo nekoliko nedelje zabavljanja, a iste godine je rođena i njihova ćerka Stela.

Banderas i Grifit su se razveli 2015. godine, a šuškalo se da je glumac izgubio strpljenje zbog njene opsesije operacijama kojima su joj izobličile lice. Takođe, mnogi mediji su navodili da je glumac bio neveran i da je koristio svaku priliku da utehu pronađe "sa strane".

Ipak, Antoio i Melani su ostali u dobrim odnosima, a glumac je često je govorio da mu je bivša supruga najbolji prijatelj, pa neretko provode vreme zajednom.

Antonio Banderas, Melani Grifit
foto: Profimedia

Uživa u ljubavi pored 20 godina mlađe

Večiti zavodnik se konačno skrasio kraj Nikol Kimpel koja je 20 godina mlađa od njega, a od koje se poslednjih nekoliko godina ne odvaja.

Njegovo srce je nakon razvoda osvojila Nikol, koja ga je šarmirala lepotom, inteligencijom i aristokratskim držanjem.

Antonio Banderas
foto: Profimedia

Osim izgleda, harizme i karakternih osobina koje su ga oborile gotovo odmah, glumcu se dopada i to što Nikol ne pripada svetu poznatih - bavi se investicionionim bankarstvom. Ona je konsultantkinja za investicije nemačko-holandskog porekla. Govori pet jezika, a pored nemačkog i holandskog, tečno priča francuski, španski i engleski jezik. I ima sestru bliznakinju Barbaru.

Nikol i Antonio su u vezi od 2014, a upoznali su se iste godine na Filmskom festivalu u Kanu. Od tada uživaju u harmoničnom odnosu a razlika u godinama od 2 decenije im uopšte ne smeta.

Antonio Banderas
foto: Profimedia

Antonio i Nikol se retko odvajaju, pa se tako na gotovo svim javnim dešavanjima pojavljuju zajedno.

Kako je Antonio jednom prilikom priznao, Nikol mu je spasila život kada je 2017. godine imao simptome srčanog udara.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs