SPOJILA IH JE VELIKA TRAGEDIJA: Dok ga je Sara tešila, on ju je varao, pa joj se vraćao, luda je za njim već 32 godine

Glumica Sara Džesika Parker i njen suprug, takođe glumac Metju Broderik opstali su uprkos svemu

Ljubav
11:32h Autor:
SPOJILA IH JE VELIKA TRAGEDIJA: Dok ga je Sara tešila, on ju je varao, pa joj se vraćao, luda je za njim već 32 godine
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumica Sara Džesika Parker i njen suprug, takođe glumac Metju Broderik opstali su uprkos različitim preprekama na koje su naizlazili u zajedničkom životu.

Pre nego što je upoznala ljubav svog života, glumica Sara Džesika Parker je bila u vezi sa takođe popularnim glumcem Robertom Daunijem Džuniorom. Međutim, njegov način života i poroci su učinili da na sedam godina dugu vezu stave tačku, a ubrzo nakon raskida, Sara je upoznala Metjua Broderika.

Sara Džesika Parker
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tragedija ih je spojila

Sara i Metju imaju jedan od najdugovečnijih brakova u Holivudu, venčali su se 1997. godine i ostali su od tada.

Par se prvi put sreo u novembru 1991. godine, gde su zajedno nastupali na sceni.

Njihov susret dogodio se četiri godine nakon što je Metju vozio automobil u kojem je bila i glumica Dženifer Grej, njegova tadašnja devojka, prilikom čega je izazvao saobraćajnu nesreću u Severnoj Irskoj u kojoj su poginule majka i ćerka. Njegova veza sa Dženifer nije preživela tragediju, ali ga je odvela do Sare. I u trenutku kada su oboje već imali pune 32 godina, a Sara tvrdi da u tom periodu "nikada nisu proveli noć odvojeni".

Sara Džesika Parker
foto: Kristin Callahan / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovako je sve počelo

Optužen je za uzrokovanje smrti opasnom vožnjom, što nosi kaznu do pet godina zatvora. Na kraju, glumac je priznao krivicu za manju optužbu za nepažljivu vožnju i platio kaznu od 175 dolara. Porodica Margarete je potvrdila da mu opraštaju.

Govoreći za Los Anđeles Tajms pre otvaranja predstave, rekla je: "On je najsmešniji momak kojeg sam upoznala u svom životu. Tako je pametan, tako je zgodan. Mislim da je on najzgodniji muškarac kojeg sam videla u svom životu i on me inspiriše. Luda sam za njim."

Metju je u međuvremenu potvrdio da je bila ljubav na prvi pogled, rekavši: "Prvi put kada sam je sreo. Vidio sam je kako šeta ulicom i pomislio, 'To je to'."

Sara Džesika Parker, Metju Broderik
foto: Profimedia

BRAK I DECA

Par se venčao u sinagogi Angel Orensanz u Njujorku 19. maja 1997. godine, uz prisustvo 100 najbližih i najdražih gostiju.

Pet godina nakon venčanja, Sara i Metju su dobili svog prvog sina, Džejmsa Vilka Broderika, 28. oktobra 2002. godine.

Godine 2009. par je dobio bliznakinje, Marion Loretu Elvel Broderik i Tabitu Hodž Broderik, putem surogat majke 22. juna.

- Pokušavali smo i pokušavali i pokušavali i pokušavali da zatrudnimo, ali to se jednostavno nije dešavalo, na konvencionalan način.

Kako su vaspitali decu?

"Mislim da je to sjajan način života za decu, da im se zadovolje potrebe - da budu nahranjena, sigurna i voljena. Važne stvari u životu: knjige i hrana i zanimljiva iskustva, i da im je toplo zimi i hladno leti...

"Ali trebalo bi da žude za stvarima, trebalo bi da žele stvari. I mi bismo trebali biti zainteresovani, kako oni doprinose tim stvarima, u određenom trenutku?"

Metju Broderik
foto: Profimedia

Ključ srećnog braka

- Ja volim Metjua Broderika! Recite mi da sam luda, ali ja ga volim! Možemo da budemo samo u braku u kom jesmo. Vrlo smo posvećeni svojoj porodici i životima. Volim naš život! Volim to što je baš on otac moje dece i zbog njega je tu čitav jedan svet koji volim – rekla je Sara 2013. godine za Harper's Bazaar.

Sara Džesika Parker
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

A kao ključ njihovog braka ističe upravo razdvojenost.

Iako priznaje da zvuči ludo, ali zahvaljujući njihovim životima i poslovima koji im dozvoljavaju da budu tu i tamo odstutni, to im donosi veliki benefit u bračni život.

Sara Džesika Parker
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glasine o prevari

Ali ni njihov brak nije prošao bez skandala, a 2008. godine se pojavila vest u časopisu Star da je Metju imao aferu sa 25-godišnjom devojkom.

Metju je više puta viđen kako kasno uveče odlazi u njen stan, a čak je na jednu zabavu umesto žene odveo ljubavnicu. Ipak, brzo su se rastali, a Broderik je nakon toga navodno nastavio da vara suprugu sa brojnim ženema.

– Da, nisam to komentarisala... Ljudi me zapitkuju o mom braku, kako uspevam da funkcioniše, a ja im kažem – ne pričamo o tome. To nije istina – rekla je glumica jednom prilikom. Da ljubav pobeđuje sve svedoči i činjenica da ove godine Sara i Metju slave 27 godina braka i da važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs