ZAVELA JE STAROG, PA GA OSTAVILA U INVALIDSKIM KOLICIMA JER JE IMPOTENTAN: Sad šeta klinca koji ne može da je zadovolji

Bivša supruga Fila Kolinsa Orijana našla je novog mladog supruga na stranici koja nudi seksualne usluge muškaraca

Celebrities
Autor:
ZAVELA JE STAROG, PA GA OSTAVILA U INVALIDSKIM KOLICIMA JER JE IMPOTENTAN: Sad šeta klinca koji ne može da je zadovolji
Foto: Michele Eve Sandberg/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivša žena čuvenog Fila Kolinsa, Orijana Sevej, tužila je muzičara optužujući ga da je odustao od njihovog dogovora prema kojem je trebalo da joj da polovinu kuće u vrednosti od 40 miliona dolara.

U tim dokumentima Kolinsa je opisala kao pustinjaka koji nije oprao zube ili sebe mesecima, piše Page Six.

Orijana, koja je Kolinsu rekla da ide na službeni put i tom prilikom se udala za drugog muškarca, tvrdi da je muzičar 2017. počeo puno da pije i dodaje kako je često "uzimao kombinacije lekova na recept i prekomeran alkohol".

Orijana Sevej
foto: Michele Eve Sandberg/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kaže čak kako je u nekoliko navrata udario glavom kad je pao i prijavljivao se u bolnicu pod pseudonimom. Takođe je tvrdila da je do 2019. Kolins "postajao sve depresivniji, povučen, nasilnik i, nakon operacije na leđima, sve više zavistan od antidepresiva i tableta protiv bolova".

"Nije mogao da ima seks. Prestao je da se tušira, pere zube i da se oblači normalno. Zapravo, nije oprao zube ili tuširao se od 2019. do avgusta 2020. kad je otišao iz našeg doma", rekla je Sevej.

Orijana, Fil Kolins
foto: Profimedia

Takođe je rekla da on nije u stanju više da pravi pesme ili snima muziku i da je bio "emocionalno i verbalno nasilan" prema njoj, kao i da je često ignorisao potrebe svoje dece.

Međutim, Kolinsovi advokati tvrde da njena prijava sudu "sadrži gnusne laži, kao i nematerijalne, drske i užasne optužbe koje nemaju nikakve veze sa Filom Kolinskom."

Bivša supruga Fila Kolinsa Orijana našla je novog, 18 godina mlađeg supruga na stranici koja nudi seksualne usluge muškaraca, a na kojoj se on oglašavao kao "seksi intelektualac" s diplomama iz filozofije i političkih nauka.

"Insistirala je na sastanku" s Tomom Bejtsom i nagovorila ga da se sa njom preseli u 40 miliona dolara vrednu vilu rok zvezde u Majami Biču, nakon što su se tajno venčali i dok je pop legenda bila odsutna, navodi se u sudskim dokumentima o kojima izveštava "Dejli mejl" (Daily Mail).

Orijana Sevej
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, to je bio početak vatrene veze s Orijanom (50), koja je "u nekoliko navrata" fizički napala svog novog supruga, a jednom mu je čak pretila odsecanjem "intimnih delova".

Navodno je 32-godišnji Bejts dovikivao kućnoj pomoćnici "da mu pomogne da izađe iz kuće kako bi izbegao ženin napad". Pre nego što se njihov odnos pokvario, mediji su pisali da je Orijana obećala Bejtsu 50 odsto zarade od prodaje Kolinsove luksuzne vile, koja je nekada bila u vlasništvu pevačice Dženifer Lopez.

Orijana je na kraju pokrenula zahtev za razvod od poznatog muzičara, i to samo 15 meseci nakon tajnog venčanja u kapelici u Las Vegasu 2020. godine sa ovim 32-godišnjakom.

Fil Kolins je zbog bolesti u invalidskim kolicima. Poznato je da se Kolins poslednjih nekoliko godina bori sa bolešću, a 2011. najavio je odlazak u penziju. Tada je saznao da ima dislociran pršljen i oštećene živce na rukama. Iz tog razloga zabranjeno mu je bilo da svira bubnjeve, a pored toga ima i ozbiljno oštećenje sluha. Takođe, imao je problem i sa alkoholom.

Orijana je promenila šifre elektronskih brava i zaposlila čuvare s pištoljima kako bi osigurala 'ljubavno gnezdo' koje je planirala da napravi sa svojim novim suprugom u Kolinsovoj vili. Novom suprugu takođe je poklonila dizajniranu odeću i satove u vrednosti od 75.000 dolara, kao i automobil aston martin vredan 340.000 dolara.

U međuvremenu je Kolins iz Švajcarske pokrenuo pravnu borbu kojom je želeo da je izbaci iz svog doma, a na kraju je prodao kuću za 40 miliona dolara. Orijana se još uvek bori da uzme polovinu tog iznosa.

Bilo kako bilo, novopečeni mladenci morali su nakon toga da se usele u šestosobni novi dom vredan 6 miliona dolara, koji ima i bazen. A onda su počeli bračni problemi, stoji u sudskim dokumentima.

Orijana Sevej
foto: Profimedia

Orijana je Fila Kolinsa upoznala kad je imala 22 godine, a venčali su se 1999. godine u Švajcarskoj. On je tada imao 48 godina, a ona 27. Razveli su se 2008. godine, da bi se ponovo pomirili 2015. godine. Imaju dvojicu sinova, 20-godišnjeg Nikolasa i 17-godišnjeg Metjua.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs