MENJALA JE MUŠKARCE KAO ČARAPE, NAJMOĆNIJU PEVAČICU NA KRAJU SVAKI ISKORISTI I OSTAVI: Ali s ovim TIPOM zapalila je SVET

Tejlor Svift uživa pored Trevisa Kelsija, a njihova romansa je podigla javnost na noge! Lavina je istih komentara - da su upravo oni najsavršeniji par, te da je pevačica konačno zaslužila da bude srećna.

Ljubav
Autor:
MENJALA JE MUŠKARCE KAO ČARAPE, NAJMOĆNIJU PEVAČICU NA KRAJU SVAKI ISKORISTI I OSTAVI: Ali s ovim TIPOM zapalila je SVET
Tejlor Svift sa Trevisom Kelsijem, Foto: Patrick Smith / Getty images / Profimedia

Pevačici Tejlor Svift je pošlo za rukom da postane jedna od najuticajnijih ličnosti u svetu muzike, ali na ljubavnom planu je često doživljavala poraze. Kruže glasine po kuloarima da nijedna momak pored nje nije izdržao duže od godinu dana zbog velikog pritiska javnosti. Često ih je menjala, a činilo se da ju je svako od njih iskoristio i potom ostavio.

Međutim, otkako je obelodanila da je u vezu sa Trevisom Kelsijem, liderom tima "Kanzas Siti Čifsi" i zvezdom američkog fudbala – njihova romansa postala je top tema američkih i svetskih medija. Na svakom koraku se mogu čuti komentari da su onu najlepši par na svetkoj sceni.

Tejlor Svift
foto: Patrick Smith / Getty images / Profimedia

Kako je ova burna ljubavna priča zavladala svetom, tako je enormno skočila popularnost Kelsijevog tima. Naome, koliko je Tejlor moćna, pokazalo se na delu. Pevačica je prisustvovala 12 od 18 utakmica Čifsa ove sezone - uključujući sva tri plej-of meča KC-a uoči Superboula LVIII.

Upravo njeno prisustvo je doprinelo da se vrednost brenda Kanzas Siti Čifsija povećala za neverovatnih 331,5 miliona dolara ove sezone.

Prodaja dresova i svih marketinskih proizvoda sa likom igrača Kanzas Siti Čifsa porasla je preko noći za 400 odsto, što je nezapamćeno u istoriji kluba.

Samo za jedan dan Trevis Kels dobio je čak 300.000 Instagram pratilaca više nego što je imao dan ranije, nakon što se u loži Čifsa pojavila Svift.

1 / 6 Foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

U intervjuu za "Wall Street Journal" Trevis je ispričao da je fasciniran pevačicom i da svaki dan uči nove stvari od nje. Dodao je da je Tejlor "urnebesno smešna" i "genijalna" i da jako slično razmišljaju.

"Svi znaju da sam ja porodičan čovek. Njen tim je njena porodica. Rade na puno stvari oko turneje, marketinga, prisutni su. Zato mislim da ona neguje porodične vrednosti kao i ja", rekao je igrač američkog fudbala.

O vezi Tejlor Svift i Trevisa Kelsija nagađalo se mesecima. Potom su glasine potvrdili jednim potezom - držali su se za ruke dok su išli na večeru u Njujorku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs