SRBI SU LUDELI ZA ŽENOM KOJA JE GODINAMA BILA ZALJUBLJENA U MIRU: Jedna je od retkih sa telom SAVRŠENIH PROPORCIJA

Samanta Foks danas izgleda potpuno drugačije, a nedavno je bila u centru skandala.

Celebrities
SRBI SU LUDELI ZA ŽENOM KOJA JE GODINAMA BILA ZALJUBLJENA U MIRU: Jedna je od retkih sa telom SAVRŠENIH PROPORCIJA
Foto: Brian Cassey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekadašnji seks simbol, pevačica Samanta Foks nedavno je šokirala javnost, kada se pojavila vest da je završila u policiji. Naime, noć u pritvoru provela je nakon "pijanog ludovanja" i to u avionu. Ona je pod utiajem alkohola napravila skandal, posvađavši se sa jednim putnikom.

Izvor je za "The Sun" rekao da je Sem "izletela" iz aviona, prisilivši ga da se okrene na pisti i odustane od poletanja. Policija je potvrdila da je žena u 50-im godinama uhapšena zbog sumnje da je bila pijana u avionu i da je puštena je uz kauciju do marta.

Samanta Foks
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Samana Foks važila je za ženu sa savršenim merama tela 98-59-84. Veliku popularnost stekla je kada se slikala za Plejboj, anjene slike krasile su zidove mnogih muškarca u Srbiji. Zanimljivo je da je bila još maloletna kad je počela da se slika, a prve provokativne fotografije napravila je sa 16 godina.

Samanta Foks
foto: Profimedia

Kada je osvojila javnost svojim izgledom i seksepilom, pokazala je i svoj pevački talenat. Samanta je 1986. objavila debitantski singl "Touch Me" koji je poharao mužičke liste i bio na prvom mestu u 17 zemalja.

1 / 8 Foto: Profimedia

Javnost je intrigirao i Samantin ljubavni život, pogotovo brojne muške obožavatelje koji su uzdisali za njom. Iako je pre imala brojne veze s muškarcima, Foks je pokrenula brojne spekulacije o svojoj seksualnosti krajem 90-ih godina. Kasnije je priznala kako nikada pre Mire Straton nije bila iskreno zaljubljena u ženu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs