NAJLEPŠA PLAVUŠA POGINULA JE NA JEZIV NAČIN: Lobanja joj je bila presečena napola, a slike njenog mrtvog tela lede krv

Način na koji je poginula Džejn Mensfild je jeziv, a njeno telo bilo je potpuno unakaženo.

Celebrities
NAJLEPŠA PLAVUŠA POGINULA JE NA JEZIV NAČIN: Lobanja joj je bila presečena napola, a slike njenog mrtvog tela lede krv
Foto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Džejn Mensfild brzo je postigla uspeh u Holivudu i stekla titulu jedne od najlepših glumica, a mnogi su je poredili sa Merlin Monro. Međutim, sličnost između njih dve bila je veća, nego što se mislilo - obe su skončale tragično.

Nikada nije bežala od reflektora i nestrpljivo je isticala svoj seksipil, pozirajući gola u Plejboju i pojavivši se gola u filmu Obećanja, obećanja iz 1966. godine, što ju je učinilo prvom mejnstrim američkom glumicom koja je izvela golu scenu pred kamerom.

Džejn Mensfild
foto: Profimedia

"Mislim da je seks zdrav i da ima previše krivice i licemerja u tome", rekla je ona. Njen bezbrižan stav učinio ju je mezimicom medija, ali jednako brzo kao što je postigla uspeh, Mensfild je poginula u strašnoj saobraćajnoj nezgodi 1967.

Tokom duge vožnje, njen auto se zabio u zadnji deo kamiona i udar je odsekao vrh njenog automobila, momentalno ubivši nju i još dvoje pored nje na prednjem sedištu. Zanimljivo je da su deca koja su spavala pozadi preživela.

Džejn Mensfild
foto: Profimedia

Ubrzo su se pojavile fotografije strašne nesreće, a u policijskom izveštaju se navodi da je "gornji deo glave ove žene bio odsečen". Odatle su rasle glasine da je starleta u nesreći obezglavljena. Nije pomoglo ni to što je na fotografijama njena perika, koja joj je izletela sa glave pri udaru, ležala ispred automobila.

Džejn Mensfild
foto: Keystone Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

Prema policijskom izveštaju, ona je pretrpela zgnječenje lobanje i delimično odvajanje lobanje, povredu koja je više slična skalpiranju nego potpunom obezglavljivanju. Zloglasna smrt "nestašnije Merilin Monro" izazvala je i druge bizarne zavere. Jedna je tvrdila da se nezgoda dogodila kao rezultat prokletstva na njenog dečka od strane Antona LaVeja, osnivača Satanine crkve koji je nekada bio u vezi sa Džejn.

1 / 7 Foto: Profimedia

Prema ovoj glasini, LaVei je prokleo glumicu i njenog dečka Brodija, koji je takođe poginuo u saobraćajnoj nezgodi. Ovo, kao i mnoge zavere koje uključuju poznate mrtve ljude, nikada nije potkrepljeno.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs