GODINAMA DETE HRANI TAKO ŠTO PRVO ONA SAŽVAĆE HRANU PA JE DAJE NJEMU: Šokantne metode vaspitanja slavne glumice

Šokiraćete se kad čujete roditeljske metode glumice i kako hrani dete!

Porodica
GODINAMA DETE HRANI TAKO ŠTO PRVO ONA SAŽVAĆE HRANU PA JE DAJE NJEMU: Šokantne metode vaspitanja slavne glumice
Foto: Profimedia

Glumica Alisija Silverston šokira javnost svojim jedinstvenim roditeljskim metodama.

Naime, ona je u svom podkastu objasnila kako idalje spava u istom krevetu sa svojim sinom koji je na pragu tinejdžerskog doba. Dodala je kako se današnje društvo plaši ljubavi, ali ona veruje u nju, veruje u prirodu i smatra da je majka puna ljubavi i posvećenosti. Svesna je da će zbog svojih stavova biti na meti kritike ali ne mari za to.

Kada je njen sin Ber bio beba, Alisia ga je hranila bukvalno iz svojih usta, slično kao ptičija majka, imala je običaj da sažvaće hranu za njega. Takođe glumica ne retko promoviše zdravu hranu, te ističe da su ona i njen sin vegani.

Ovaj tandem uživa u kuvanju i glumica smatra da je jako važno da uključi sina u sam proces spremanja, jer na taj način on shvata odakle hrana dolazi i kako se priprema. Oni zajedno praktikuju jogu, idu u duge šetnje, pa čak ponekad vole i da se kupaju zajedno.

Alisija Silverston
foto: Profimedia

Silverston je Bera dobila 2011. godine sa Kristoferom Jarecki i iako su samo sedam godina ostali u braku, i dan danas odlično funkcionišu kao roditelji. Alisija kaže da joj je jako bitno da bude u svakodnevnoj komunikaciji sa sinom ako nije u prilici da ga vidi, kao i njen bivši muž.

U holivudskim krugovima ovo nije jednina glumica sa neobičnim roditeljskim metodama, mnoge padaju pod uticaj ovakvog trenda ili promovišu neki drugi, Anđjelina Džoli ima svoj pristup kada je u pitanju obrazovanje njene dece.

Alisija Silverston
foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs