"ZNALA SAM DA JE IMAO SE*S, ALI KADA SAM SAZNALA OVO, ODLUČILA SAM DA SE UBIJEM": Šeron o najtežem periodu života

Šeron Ozborn se godinama borila sa Ozijevom zavisnošću od seksa i svojom depresijom

Šuška se
11:13h
"ZNALA SAM DA JE IMAO SE*S, ALI KADA SAM SAZNALA OVO, ODLUČILA SAM DA SE UBIJEM": Šeron o najtežem periodu života
Foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šeron Ozborn, žena poznatog muzičara i šoumena Ozija Ozborn priznala je da je pokušala sebi da oduzme život kada je saznala za muževljeve afere.

2016. godine ova TV ličnost otkrila je Ozijevu neveru, koja je trajala čak 4 godine, sa frizerkom po imenu Mišel Pju, nakon što je pregledala njegove mejlove.

Šeron Ozborn, Ozi Ozborn
foto: AP / Rich Fury

Povodom toga Šeron je otkrila fanovima: „On je uvek, uvek imao grupije, a ja sam navikla na to, međutim kada znate ime osobe, gde živi i gde radi... to je sasvim druga stvar jer to znači da ste emocionalno upleteni. Tada sam uzela, ne znam ni sama koliko tableta, samo sam pomislila: „Moja deca su velika, dobro su i mogu da se brinu o sebi“. Zato sam se predozirala i zaključala u spavaću sobu. Sobarica je pokušala da uđe da očisti sobu i pronašla me."

Dodala je i da to nije bila jedina njegova afera, imao je žene u različitim zemljama: „Bilo ih je 6, neka ruska tinejdžerka, pa maserka u Engleskoj, naša maserka ovde i naša kuvarica."

Zatim je na pomalo šaljiv način upozorila žene rekavši: "U suštini, ako ste žena koja masira Ozija ili mu sprema hranu, neka vam je Bog u pomoći."

Šeron Ozborn i Ozi ozborn
foto: Profimedia

Ozi Ozborn priznao je kasnije svoju zavisnost od seksualnih odnosa i otišao na lečenje. Kada mu je žena oprostila i pomirila se sa njim istakao je: „Svi mi pravimo greške, srećan sam što mi se moja voljena Šeron vratila. Ponekad sednem i razmišljam sta mi je dođavola bilo, neću razumeti zašto se to dogodilo dok ne umrem."

Kasnije se muzičar osvrnuo na aferu koja je sada iza njih i u jednom intervjuu izjavio kako nikada nisu bili srećniji u braku i tako bliski kao sada, a svoju suprugu uporedio sa bogom, sto ona za njega i predstavlja.

Međutim, poslednjih godina Ozi Ozborn živi odvojeno od Šeron, dok ga neguju stručna lica usled teške bolesti s kojom se susreće.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs