BILA JE FATALNA ZAVODNICA SA TELOM GREŠNICE: Muškarci su ludeli za njom, a onda je ostavljali jer je DOSADNA U SE*SU

Glumica koju su muškarci ostavljali jer je dosadna u krevetu, imala je telo grešnice.

Celebrities
BILA JE FATALNA ZAVODNICA SA TELOM GREŠNICE: Muškarci su ludeli za njom, a onda je ostavljali jer je DOSADNA U SE*SU
Foto: Flaminia Produzione Cinematograf / AFP / Profimedia

Ornela Muti je jedna od najpopularnijih i najomiljenijih italijanskih glumica koja se veoma mlada probila u svet televizije. U svojoj karijeri obavljala je različite uloge u radu sa velikim imenima u bioskopu.

Rođena je u Rimu, 9. marta 1955. godine. Kada je imala deset godina njena porodica je doživela tragediju - njen otac poginuo je pod misterioznim okolnostima.

Ornela Muti
foto: Compagnia Cinematografica Champion - Les Films Concordia / Christophel Collection / Profimedia

Na velikom platnu debitovala je s 15 godina u filmu "La moglie piu bella". Naime, njena starija sestra Klaudia otišla je na kasting za glavnu ulogu, a s njom je nevoljko otišla i Ornela koja joj je na kraju "preotela" istu.

Glumila je većinom u italijanskim filmovima, i povremeno u francuskim, a 1980., ostvarila je prvu ulogu na engleskom jeziku, kao Princeza Aura u britanskom naučno fantastičnom spektaklu "Flash Gordon", dok se od američkih filmova ističu "Love and Money", "Oscar" i "Once Upon a Crime".

Ornela Muti
foto: Profimedia

Nestvarnom lepotom otvara je sva vrata, a muškarci su se otimali za mrvu njene pažnje. Međutim, kako to obično biva, nije imala sreće u ljubavi.

Udavala se dva puta i ima troje dece, a često je bila na listi najlepših žena sveta.

Na setu je upoznala vrlo zgodnog i popularnog glumca Alesia Orana. Ubrzo su postali dobri prijatelji a iako je mladi glumac bio uporan, Muti je trebalo neko vreme da se prepusti njegovom šarmu. Uskoro su postali najlepši par Italije, a kasnije su se i venčali. Ipak, njihova ljubavna idila pukla je nakon svega šest godina.

Ornela Muti
foto: Profimedia

Brzo je postala jedna od najsjajnijih predstavnika italijanske elite. Njen privatni život punio je novinske strane, a javnost su posebno zanimale brojne romanse s rediteljima, glumcima, pa čak i šminkerima. Mediji su pisali da je za vreme snimanja završila u krevetu s rediteljem Markom Fererijem, što nije bila istina. Naime, par je započeo romansu mnogo nakon što su ih novinari počeli povezivati.

Ornela Muti
foto: Profimedia

Drugi brak

Na vrhuncu slave raskida s Fererijem, a ubrzo upoznaje Federika Fačinetija koji ju je obasipao poklonima i ostalim znakovima pažnje. Ubrzo su počeli izlaziti, a nakon nekog vremena uplovili su u bračne vode. Par je dobio dvoje dece - sina Andreu i kćerku Karolinu.

Ornela Muti
foto: Profimedia

Fačineti je uskoro postao njen menadžer, a par je zbog njegove "nestašne" naravi i sklonosti preljubi imao sve više problema. On je navodno rekao da je njegova supruga izuzetno dosadna - kako u krevetu, tako i u razgovoru. Osim toga, bio je uključen u "mutne" poslove pa je gumica ubrzo ponela zahtev za razvod.

Ornela Muti
foto: Profimedia

O njoj se pre nekoliko godina pisalo zbog utaje poreza, a 2015. osuđena je na osam meseci zatvora ili novčanu kaznu od 30.000 evra jer je odbila da odigra predstavu kako bi večerala s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Godinu dana kasnije podnela je dokumente za dobijanje državljanstva Ruske Federacije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Ornela Muti