NAKON BURNOG RAZVODA OD NAJPOŽELJNIJEG MUŠKARCA, SAD NEŽNOST NA SRED ULICE RAZMENJUJE SA ŽENOM: Utehu našla u NJOJ

Glumica Sofija Tarner proslavila se ulogom Sanse Stark u hit seriji "Igra prestola"

Celebrities
22:06h Autor:
NAKON BURNOG RAZVODA OD NAJPOŽELJNIJEG MUŠKARCA, SAD NEŽNOST NA SRED ULICE RAZMENJUJE SA ŽENOM: Utehu našla u NJOJ
Sofija Tarner, Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sofija Tarner nedavno je fotografisana sa svojom prijateljicom Tabitom Doerti, a njih dve su se u jednom trenutku poljubile usta. I dok jedni nagađaju da je Sofi naklonjena i istom polu, drugi smatraju da je ovo bio „odličan marketinški trik“.

Ona je nedavno u centar pažnje dospela i zbog razvoda od muzičara Džoa Džonasa sa kojim ima dve ćerke. Oni su u braku bili pet godina, a Džonas je zahtev za razvod podneo 5. septembra ove godine.

Tarnerova je, potom, tužila bivšeg supruga, navodeći da je Džo namerno zadržao dečje pasoše, kako oni ne bi mogli da se vrate u Englesku sa njom. Ubrzo potom je Džo izdao saopštenje, u kom je demantovao njene tvrdnje i istakao da veruje da imaju plan kako da rade zajednički.

Sofi Tarner, Džo Džonas
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vremenom su postigli kratkoročni dogovor da deca neko vreme ipak ostanu u Njujorku sa ocem, a onda su se ponovo dogovorili – da deca jednako vreme provode u SAD i u Velikoj Britaniji kako bi bila sa oba roditelja.

Ipak, ovaj dogovor koji su postigli je kratkog daha i važiće samo do 7. januara. S tim u vezi, obe strane će morati da podnesu pisani izveštaj i to do 23. decembra, gde će izneti i to kakav je odnos između njih dvoje u tom trenutku.

Stil/Dnevnik.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs