MARIJA ŠERIFOVIĆ JE DOBILA SINA PREKO SUROGAT MAJKE, A NAŠ SLAVNI PEVAČ KRENUO ISTIM PUTEM: Svi su se šokirali

Pevač Aleksa Jelić odlučan u nameri da se ostvari u ulozi oca preko surogat majke

Celebrities
20:43h Autor:
MARIJA ŠERIFOVIĆ JE DOBILA SINA PREKO SUROGAT MAJKE, A NAŠ SLAVNI PEVAČ KRENUO ISTIM PUTEM: Svi su se šokirali
Aleksa Jelić, Foto: preentscreen/Youtube

Pevačica Marija Šerifović dobila je sina Maria uz pomoć surogat majke, i sa svojim naslednikom trenutno boravi u Americi, gde je dečak i rođen.Međutim, vest da i pevač i baletan Aleksa Jelić čeka dete na isti način, pomalo je šokirala javnost.

Pevač i baletski igrač Aleksa Jelić (47) uskoro će ući u proces koji će mu omogućiti da postane otac, a priznao je da će to učiniti uz pomoć surogat majke. Njegova odluka mnoge je iznenadila na pozitivan način, a posebno iskrenost da govori o tome.

Aleksa Jelić
foto: preentscreen/Youtube

— Da, ovo je moja lična priča i nisam mislio da će toliko zainteresovati javnost. Možda u smislu da je sve moguće i da niko nikada ne treba da odustane od svojih želja ma kako izgledale teške i nemoguće. I jeste u Srbiji tabu-tema, čujte, Srbija u nekim segmentima i dalje živi srednji vek.

Ne bi mi prijalo da izazove interesovanje na nivou informacija, prepričavanja, ogovaranja, jer ovo je ozbiljna priča koju čovek ne uradi tek da bi uradio nešto, već toj odluci prethodi duboko promišljanje, još dublja ljubav te sam spreman za novi deo starog života — ispričao je Aleksa za "Blic".

Aleksa Jelić
foto: preentscreen/Youtube

Talentovani pevač i baletski igrač ima svu podršku najmilijih, pa je progovorio o reakciji svojih roditelja kada su čuli da će netradicionalnim putem dobiti unuče.

— Moji su radosni, u početku možda malo uzdržani, Dragi više nego Vesna. Razumem njihovu strepnju, razumem njihov strah, razumem da je drugačiji put od onog tradicionalnog uvek teži, a pogotovo kada osoba ulazi sama u celu tu priču. Za sada savete nisam dobio, u potpunosti poštuju moju odluku, kakva god ona bila. Osećam da se potajno raduju i znam da će se tek radovati ako se sve bude događalo po planu — rekao je on.

Aleksa Jelić
foto: preentscreen/Youtube

Inače, Aleksin otac je poznati muzičar Dragi Jelić, roker iz “YU grupe”, koji mu je celog života bio velika podrška kako privatno, tako i poslovno.

Što se tiče potrage za srodnom dušom, Aleksa ipak ne odustaje od nje:

— Ne, ne odustajem, ali ni ne očekujem. Ako sam nešto do sada naučio, to je da nemam očekivanja, ni u jednoj sferi, pa ni u emotivnoj. Ako se ikada desi sjajno, divno, prekrasno, ali ako ne, i to je ok. Neću biti sam, nadam se i radujem nasledniku/ci.

— Surogat-majku ne biraš, već biraš donatorku jajne ćelije, te dete može biti i bele puti, latino ili čak crne boje kože. Nemam nikakve kriterijume, tek kada budem dobio ponudu i izbor donatorki, odlučiću. Ceo proces je dosta složen i prolazi rigorozne medicinske procese i jedino što ne možeš da biraš je pol bebe — zaključio je Aleksa za "Blic".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs