BILA JE I DROGIRANA I SILOVANA, PREŽIVELA 3 MOŽDANA I 1 SRČANI UDAR: Doživela je poseban dan, sreća je pokucala na vrata

Imala je niz teških perioda u životu, ali sada deluje da su svi ostali iza nje, sada ređa lepe momente

Celebrities
18:56h Autor:
BILA JE I DROGIRANA I SILOVANA, PREŽIVELA 3 MOŽDANA I 1 SRČANI UDAR: Doživela je poseban dan, sreća je pokucala na vrata
Demi Lovato, Foto: Profimedia

Demi Lovato bila je verena za Maksa Eriča. Vezu sa Džursom počela je prošlog avgusta- skoro dve godine nakon raskida prve veridbe.

Juče su Demi Lovato i muzičar po imenu Džordan Luts ozvaničili svoju veridbu. Džordan joj je poklonio impozantan dijamantski prsten, a par je zračio srećom dok su pozirali u elegantnim crnim kombinacijama.

Prema izveštaju People-a, nakon veridbe, Demi Lovato i njen verenik su otišli u restoran u Los Anđelesu kako bi proslavili intimni trenutak sa svojom porodicom i prijateljima.

Niz potresnih detalja iz života pevačice i glumice

Pevačica i glumica postigla je svetsku slavu, ali je takođe podelila niz potresnih detalja iz svog života, uključujući iskustvo silovanja u tinejdžerskim godinama, zbog kojeg je izgubila nevinost. Incident se dogodio dok je radila za Dizni kompaniju, a počinilac nasilja je iz filmske industrije, čije ime ostaje nepoznato. Demi Lovato je otkrila u dokumentarnoj seriji "Ples sa đavolom" iz 2021. godine šta se dešavalo nakon što je doživela predoziranje 2018. godine.

"Imala sam tri moždana udara, doživela sam srčani udar. Lekari su mi tada rekli da imam još samo pet do 10 minuta života", izjavila je u dokumentarcu, a njena prijateljica je dodala: "Da li stvarno govorimo o tome? Da li ovo pričamo?".

Veruje se da je Demi doživela predoziranje upravo od te vrste droge. U dokumentarnoj seriji, pevačica i glumica sebe upoređuje sa mačkom, jer je više puta preživela, a prema poznatom verovanju, mačke imaju devet života.

Stil/Žena.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs