JEDNOJ OD NAJLEPŠIH SRPKINJA IZGORELO JE 50 ODSTO TELA: Nudili joj 500 evra za sat vremena, a ona šokirala potezom

Jedna od najlepših Srpkinja, Jovana Švonja, danas uživa punim plućima, uprkos tome što je život nije mazio.

Celebrities
JEDNOJ OD NAJLEPŠIH SRPKINJA IZGORELO JE 50 ODSTO TELA: Nudili joj 500 evra za sat vremena, a ona šokirala potezom
Foto: Printscreen/instagram/callmelolita

Jovana Švonja, danas Đorđević, važi za jednu od najlepših Srpkinja. Nestvarna lepota otvorila joj je velika vrata u svetu modelinga, u kojem je postala jveoma uspešna. Međutim, lepa brineta prošla je kroz veoma buran i težak životni period, koji je uspela da prebrodi i nastavi dalje uzdignute glave.

Njen život može da postane inspiracija filmskim rediteljima, a ona danas ne dozvoljava da joj bilo šta skine osmeh sa lica. Naime, dugo se pisalo da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa dečkom pokušala samoubistvo skokom sa mosta Duga u Novom Sadu.

Jovana Švonja
foto: Printscreen/instagram/callmelolita

"Ta priča o skoku sa mosta prati me već dve godine i prva je stvar na koju ljudi pomisle kada se spomene moje ime. Žao mi je što ću razočarati čitaoce, ali taj skok se nikada nije dogodio", rekla je svojevremeno za Story.rs. i dodala:

"U pitanju je bila nezgoda, ali namerni postupak nikako. Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine".

Dve godine kasnije, manekenka je doživela još jedan peh.

Jovana Švonja
foto: Printscreen/instagram/callmelolita

Manekenka je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Tada je zadobila opekotine na 50 odsto kože na telu i ostala bez kose.

"Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Kad sam upala vodu, nijednog trenutka nisam izgubila svest. Veoma dobro se sećam i svega što se dogodilo nakon što je došla Hitna pomoć. U bolnici sam provela tri nedelje. Po prirodi sam vesela devojka tako da me ovo ružno iskustvo nije promenilo, pa se, kao i uvek, osećam super. Osmeh i pozitivna energija moj su najveći adut. Otkako sam izašla iz bolnice, ne dobijam drugu terapiju, osim što redovno mažem kreme koje su mi propisali lekari", ispričala je Jovana nakon ovog traumatičnog iskustva.

Jovana Đorđević, Jovanja Švonja
foto: Printscreen/instagram/callmelolita

Danas je udata za srpskog fudbalera Filipa Đorđevića, sa kojim je dobila dvoje dece.

Pre dve godine otkrila kako joj je jednom prilikom nepoznati mladić ponudio 500 evra na sat za se*s sa njim.

1 / 12 Foto: Printscreen/instagram/callmelolita

"Sat vremena kaže" napisala je Jovana i odgovorom nasmejala mnoge na Tviteru.

"Ne znam šta je ovaj dečak razmišljao, ali nikako ne mogu da uradim tako nešto. Objavila sam njegovu ponudu na internetu da podelim svoje nezadovoljstvo", podelila je sa svima Jovana ovu neprijatnost.

Bez obzira što vuče poreklo iz imućnije porodice, novac za užinu je zarađivala radeći na očevoj pumpi. Ističe da otac i nije baš bio zadovoljan njenim brisanjem šoferšajbni, međutim mama je smatrala da je to najbolji način da nauči da ceni novac, otkrila je jednom prilikom na Tviteru.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs