"SA 12 GODINA SAM PROBALA OPIJATE, A S 16 UŠLA U PROSTITUCIJU": Bolna ispovest jedne od najlepših žena u REGIONU

Bolna ispovest hrvatske manekenke Simone Mijoković krije potresne detalje iz privatnog života.

Celebrities
Autor:
"SA 12 GODINA SAM PROBALA OPIJATE, A S 16 UŠLA U PROSTITUCIJU": Bolna ispovest jedne od najlepših žena u REGIONU
Foto: Printscreen Facebook/ Simonida Mijoković

Droga i loše društvo te promiskuitet bili su svakodnevica za Simonu Mijoković, nekadašnju suprugu preduzetnika Ante Gotovca. Danas uživa u braku sa Stanislavom i živi mirnim i povučenim životom.

U emisiji "More milosrđa" pričala je o svom putu preobražaja devojke koja je odlazila na privatne žurke i družila se sa sumnjivim ljudima do srećno udate žene i majke četvero dece. U suzama je pričala voditelju o svemu što se događalo te priznala da se često poistovećivala s najpoznatijom grešnicom i bludnicom Marijom Magdalenom. Prisetila se kako je imala tek 12 godina kada je posegnula za opijatima.

- Tu su bile cigarete, alkohol, trava, kasnije kokain, dobila sam s 14 godina bulimiju. U svet prostitucije ušla sam već sa 16 godina - pričala je na rubu suza i pripominjući da je u Somoboru prvi put krenula putem poroka, na prve privatne žurke, u prostituciju.

- A onda sam danas svom suprugu i prijateljici rekla da sam opet baš u Samoboru, gde sam dotakla dno, upoznala ljubav svih ljubavi – ljubav koja leči, oslobađa, koja živi dalje, mog spasitelja, osloboditelja, ozdravitelja, mog ljubljenog Isusa u kojeg je moje srce zaljubljeno već evo biće u februaru - devet godina - pričala je znatiželjnom voditelju, kojem je otkrila da ju je Liniću doveo bivši suprug Ante Gotovac, kojeg ne smatra bivšim suprugom jer je u pitanju bio građanski brak.

Afera s oženjenim čovekom

Simona Mijoković nekada poznata po prezimenu Gotovac, živela je i te kako burnim životom, koristila opijate, bila u kandžama prostitucije, a onda se posvetila veri.

- Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag, započela je, pa nastavila:

- Moje srce se njemu predalo, ostala sam trudna, a onda mi je otkrio da je oženjen. Dao mi je kovertu od dve hiljade kuna i poslao me na abortus. Ja to nisam htela da uradim, ali sam morala, ispričala je.

Simona Mijoković je nakon burnog života, danas potpuno druga žena, koja je, kaže, svoj život posvetila veri i pustila da je vode Bog i Isus.

Ona se jednom prilikom sama osvrnula na društvenim mrežama na sve kroz što je prošla kroz život.

- Više puta sam svedočila o tome kako je izgledao moj život pre Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje telo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado, ispričala je tada.

1 / 5 Foto: Printscreen Facebook/ Simonida Mijoković

Simona je novu sreću pronašla kada je upoznala Stanislava Mijokovića, za kog se udala. Često je pričala da se svakog dana zahvaljuje Bogu što ju je spasio i oslobodio. Sa novim suprugom ima četvoro dece, a ćerku Gabrijelu ima iz braka sa Antom Gotovcem.

(Stil/ Večernji.hr)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs