BIVŠI NIJE BIRAO S KIM JE VARA, OBLJUBIO I KONOBARICU I DADILJU: Nakon SRAMNE afere glumica čeka dete s 15 godina mlađim

Sijena je pričala o trudnoći i tome kako je bila ‘neplanirana‘, ali i da je ‘psihički spremnija‘ nego u prvoj trudnoći, iako sada ima 41 godinu

Celebrities
22:47h Autor:
BIVŠI NIJE BIRAO S KIM JE VARA, OBLJUBIO I KONOBARICU I DADILJU: Nakon SRAMNE afere glumica čeka dete s 15 godina mlađim
Sijena Miler, Foto: Pothon. / The Photo One / Profimedia

Glumica Sijena Miler nedavno je iznenadila svoje obožavaoce vešću da očekuje drugo dete u 41. godini. Dok su je neki podržali i poželeli joj sreću, drugi su je osudili zbog trudnoće u petom deceniju života. Sada je, u intervjuu za Vogue, prekinula tišinu o negativnim komentarima s kojima se suočava svakodnevno.

"Volela bih da dođem do tačke u kojoj ne bih osećala potrebu da se šalim s time što sam starija i što ću dobiti bebu. Želim da ostavim utisak da se lako nosim s predrasudama", rekla je glumica.

Sijena Miler
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Sienna je u srećnoj vezi s 15 godina mlađim glumcem Olijem Grinom, a ovo će biti njihovo prvo zajedničko dete. Iz četvorogodišnje veze s glumcem Tomom Sturidžom ima ćerku Marlov, a sada je otkrila kako se 11-godišnjakinja oseća zbog dolaska prinove.

"Je li uzbuđena što će imati sestru? Mlađu sestru? Oh, slučajno sam otkrila pol. Dobićemo devojčicu", priznala je.

Sijena Miler
foto: Pothon. / The Photo One / Profimedia

Glumica je prošle godine u intervjuu za Elle rekla kako joj je drago što su tridesete iza nje jer je to desetljeće bilo prepuno pritisaka oko toga hoće li imati još dece i zašto još nije rodila.

"Biološki sat je vrlo okrutan prema ženama u tom desetljeću. To je vrhunac, barem je bio za mene. Onda sam napunila 40 i zamrzla jajašca. Bila sam svesna potrebe da imam još jedno dete, ali sam pomislila: 'Ako se dogodi, dogodi'. Egzistencijalna pretnja je tako nestala", ispričala je.

Sijena Miler
foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Događaj koji je pokrenula Ana Vintur, izvršna urednica američkog Vogue-a, opisuje se kao britanski odgovor na kultnu Met Galu, a ekstravagantnih outfita i kostima svakako nije nedostajalo. Jedno od najzapaženijih izdanja pokazala je Sijena Miler, koja očekuje svoje drugo dete, a prvo s dečkom Olijem Grinom, odevena u couture kreaciju italijanske kuće visoke mode Šapareli.

Sijena Miler
foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica je istakla svoj goli trudnički stomak u dvodelnom kostimu krem nijanse sačinjenom od predimenzioniranog crop topa s naborima, voluminoznim rukavima i klasičnom kragnom, u stilu avangardne košulje. Dole je nosila izuzetno voluminoznu napuhanu suknju u obliku lopte, koja svojom bojom, materijalom i teksturom podsjeća na – šlag.

Podsetimo, glumica se nedavno osvrnula na svoj ljubavni život pre Olija, ističući da je ulagala svoje emocije osobe koje nisu bile vredne toga. Otkrila je da je mislila da će se udati do svojih 30-ih, ali veze u kojima je bila tih godina nisu ispale onako kako se nadala.

Sijena Miler
foto: Profimedia

Obraćajući se britanskom Vogueu, Sijena je objasnila:

- Uložila sam ono što mi se činilo kao važne godine u nešto što je bio totalno pogrešan izbor. Te osobe su pokazale da nisu uopšte zaslužile moju pažnju. Gubila sam samo vreme.

Ali, ogradila se da ne misli na Toma Staridža sa kojim ima desetogodišnju ćerku Marlou. Bivši su ostali u prijateljskim odnosima i Tom je sada u vezi sa Aleksom Čungom, te neretko se mogu vodeti kako zajedno sa svojim partnerima ručaju ili izlaze.

Sijena Miler
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutm, čini se, da je Sijenu Miler pratila loša sreća sa momcima i vezama, sve dok nije srela Olija.

Javnosti je najpoznatija po vezi sa glumcem Džudom Loom koji je bio okrutan prema njoj. Njihova romansa bila je tema broj 1 tih godina. Pričalo se da je zbog Sijene ostavio dizajnerku Sejdi Frost sa kojom ima troje dece. Iako su bili vereni, skandali su obeležili njihovu romansu.

Naime, glumac ju je prevario sa dadiljom, a zatim je napravio dete konobarici. Sijena je momentalno u javnosti bila predstavljena kao prevarena žena i svi njeni glumački projekti pali su u vodu.

- Bilo je stvarno teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživeti. Baš sam otvarala predstavu u pozorištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i nedeljama sam morala sama ustajati iz kreveta i suočavati se s raskidom koji je postao javan. A onda sam morala stati svake večeri ispred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko nedelja se uopšte ne sećam - tada je govorila glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs