KO JE POSRNULI ŠPANSKI KRALJ ZA KOGA SE VERUJE DA SINU PRAVI HAOS: Otišao je toliko daleko da je SNAJI namestio AFERU

Huan Karlos se nedavno vratio u Španiju nakon što je par godina proveo u egzilu u Dubaiu

Celebrities
14:12h Autor:
KO JE POSRNULI ŠPANSKI KRALJ ZA KOGA SE VERUJE DA SINU PRAVI HAOS: Otišao je toliko daleko da je SNAJI namestio AFERU
Foto: ALI BURAFI / AFP / Profimedia

Španska kraljevska porodica ovih dana pati zbog strašnog skandala. Zet kraljice Leticije je izneo tvrdnje da je sa njom bio u vezi koja se nastavila nakon njene udaje za španskog kralja Filipea.

Svetski mediji su počeli da prenose ovaj skandal, analiziruajući ga postepeno, da bi na kraju došli do zaključka da iza svega stoji bivši španski kralj Huan Karlos koji je morao da abdicira u korist sina.

Podsetimo, Huan Karlos je vladao kao kralj Španije u periodu od 1975. do 2014. godine kada je abdicirao u korist svog sina. Kao zvanični razlog navedene su njegove godine, ali veruje se da je bio pod pritiskom da se odrekne trona zbog niza kontroverzi u njegovom životu.

Kraljica Leticija
foto: GONZALEZ OSCAR / Alamy / Alamy / Profimedia

Skandalozni život Huan Karlosa

Huan Karlos, bivški španski kralj je godinama živeo u egzilu, u hotelu u Abu Dabiju. Osobe koje su bile bliske njemu tvrde da je Huan Karlos morao da primi injekciju ženskih hormona, koju su mu ubrizgale španske tajne službe, jer je njegov se*sualni nagon postao pretnja za državu, piše royalcentral.co.uk.

Ove tvrdnje je bivši načelnik policije izneo na sednici skupštine, a članovi vlade nisu poverovali u njegove reči koje su dočekali glasnim smehom i izjavama da ova priča deluje kao scenario za film o Džejmsu Bondu.

Za kralja Huana Karlosa se priča kako je do sada imao čak pet hiljada ljubavnica.

Huan Karlos, Španski Kralj
foto: AP/Andrea Comas

"Uzeli su mu sve, nije mogao da bude s ženom", rekla je žena koja je s njim imala aferu od 2004. do 2009. za vreme njegove vladavine.

Ovo nije prvi put da se govori o nezasitom libidu bivšeg kralja.

Priča o tome je puštena u javnost nakon što je španski pisac i vojni istoričar Amadeo Martines Ingles napisao knjigu pod nazivom "Huan Karlos: Kralj 5.000 ljubavnica", prikupljajući dokaze o njegovoj se*sualnoj istoriji.

On je u knjizi pomenutog istoričara predstavljen kao se*sualni zavisnik, jer je, prema priči iz knjige, imao 62 ljubavnice za samo 6 meseci, a tokom svog "strastvenog razdoblja", između 1976. i 1994. godine, kralj je spavao s 2.154 žene.

Žena koja je stručno proučavala špansku kraljevsku porodicu Pilar Ejre potvrdila je izjavu Martinesa Inglesa da je bivši kralj pokušao da ima seksualne odnose i s princezom Dajanom kad je imala 25 godina.

Neke od njegovih najpoznatijih ljubavnica su navodno bile dansko-nemački filantrop Korina Larsen, španska pevačica Sara Montiel, belgijska guvernantkinja Lilian Sartiau, italijanska princeza Marija Gabriela Savojska.

(Stil/ Žena.rs)

Huan Karlos
foto: OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs