ŠPANSKA KRALJICA OTKRIVA TAJNU VITKE FIGURE: Primenjuje jednu od najzdravijih dijeta uz koju praktikuje ove treninge

Tajna fit figure španske kraljice je u ovakvoj ishrani i kombinovanim treninzima.

Fitnes & Nutricija
13:56h Autor:
ŠPANSKA KRALJICA OTKRIVA TAJNU VITKE FIGURE: Primenjuje jednu od najzdravijih dijeta uz koju praktikuje ove treninge
Tajna vitke figure kraljice Leticije, Foto: GONZALEZ OSCAR / Alamy / Alamy / Profimedia

Španska kraljica Leticija sa svojih 50 godina gde god da se pojavi dobija komplimente na račun svoje izuzetno vitke figure. Smatra se jednom od najlepših zena na svetu i osvaja svojom harizmom i sofisticiranošću.

Zasluge za svoj izgled pripisuje posebnom jelovniku i načinu vežbanja kog se dosledno pridržava. Kaže da je u tome tajna njene dobre forme.

Kraljica Leticija
foto: PPE / ddp USA / Profimedia

Svako jutro ustaje u 7 i dan započinje posebnom vrstom joge koja naglašava preciznost i usklađenost. Poze se drže duže od proseka kako bi se izgradila snaga i tonus mišića.

Ovaj oblik joge ne samo da se smatra korisnim za one koji žele da izgube težinu, već nudi i brojne prednosti za nervni sistem, imuni sistem i kvalitet sna.

„Ona obično koristi taj prvi sat da trči kroz vrtove Zaruzela. Kraljica takođe ima ličnog trenera koji svako jutro dolazi u palatu. Trenira u privatnoj porodičnoj teretani, a radi vežbe sa tegovima, malo kardia i boks“, dodao je blizak izvor.

1 / 13 Foto: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia

U svojoj ishrani kraljica kombinuje najbolju mediteransku hranu sa elementima ishrane Perikone dijete.

Perikone dijeta, nazvana po dr Nikolasu Perikoneu, fokusira se na antiinflamatornu hranu za koju se kaže da promoviše unutrašnje zdravlje i blagostanje, uključujući losos, nemasne proteine, orašaste plodove, sveže voće i povrće i zdrava ulja.

Smatra se jednom od najzdravijih na svetu, fokusira se na dugoročno blagostanje, a takođe ima svojstva protiv starenja i višestruke prednosti za kožu.

Ova jedinstvena mešavina nudi nekoliko potencijalnih prednosti za one koji žele da poboljšaju svoje zdravlje i blagostanje, uključujući pozitivne efekte na mikrobiom creva, kaže Sas Parsad, nutricionista u The Gut Co.

Osim toga, Letizia izbegava šećer i nikada ne jede gotova jela, smrznutu hranu ili picu. Što se pića tiče, kraljica po svaku cenu izbegava kafu, sokove i alkohol.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs