ANASTASIJA JE KARIJERU POČELA SA SAMO 2 GODINE A DANAS JE NAJLEPŠA DEVOJKA NA SVETU: Prozvali su je budućom Irinom Šajk

Sigurno se sećate ove preslatke devojčice koja izgleda poput lutkice, evo kako ona izgleda danas i čime se bavi.

Celebrities
11:57h Autor:
ANASTASIJA JE KARIJERU POČELA SA SAMO 2 GODINE A DANAS JE NAJLEPŠA DEVOJKA NA SVETU: Prozvali su je budućom Irinom Šajk
Najlepša devojčica na svetu., Foto: Instagram Printscreen / Anastasiya_knyazeva_official

Anastasija Knjaževa je 2017. proglašena za „najlepšu devojku na svetu“. Tabloidi su je prozvali sledećom Irinom Šajk i postala je najmlađi model koji se pojavio u francuskom Vogueu.

Njene nestvarne plave oči, duga smeđa kosa i anđeosko lice, u kombinaciji sa njenom harizmom, osvojili su srca mnogih ljudi, a Anastasiju trenutno na Instagramu prati preko milion fanova.

Anastasija je započela svoju manekensku karijeru sa samo 2,5 godine i postala je prilično poznata sa 4 godine. Mnogi brendovi su se zaljubili u nju jer se ponašala prirodno pred kamerama i nije se osećala nimalo neprijatno.

Kada je njena majka otvoila 2015. godine zvanični Instagram profil i krenula da kači Anastasijine fotografije, javnost je bila apsolutno očarana njenim lutkastim crtama lica.

"Moja devojčica raste i menja se. Sada je počelo doba tog „ružnog pačeta“. Primećuje se promena karaktera, jasni ciljevi i želje. Sada za sve ima svoje mišljenje, sa kojim se moramo slagati inače će doći do „pobune na brodu“ Moramo da pregovaramo, objašnjavamo se i ubeđujemo." napisala je njena majka ispod jedne objave.

Zatim je 2018. bila 5. na listi najlepše dece na svetu, prema L’Officiel-u. Mlada manekenka ima ugovore sa mnogim brendovima odeće, uključujući Chobi Kids, Kenguru i Kia Motors, radi kao voditeljka u TV emisijama a pojavljuje se i u filmovima.

Bez obzira na svu pažnju, Anastasija i dalje živi normalno. Pohađa javnu školu i zapravo ne razume koliko je popularna. Njena majka kaže da je bila zaista iznenađena kada su deca iz različitih škola počela da joj prilaze tokom školskih raspusta, da je upoznaju. Njeni roditelji se trude da je odgajaju kao normalno dete i da slava i popularnost ne utiču na nju.

Anastasija pokušava da pronađe zdravu ravnotežu između manekenstva i školskog života. Pohađa časove engleskog i plesa, a jedna od njenih najvećih strasti je pevanje. Trenutno želi da postane poslastičar ili veterinar kada poraste.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/, Printscreen Instagram/ knyazeva.anastasiya.official0

Anastasijina porodica nije ni na koji način povezana sa modnom ili manekenskom industrijom. Njena majka je ekonomista, a otac radi u automobilskoj industriji.

Ona takođe ima starijeg brata Artemija, koji je 7 godina stariji od Anastasije. Ipak, učinili su sve da svojoj ćerki omoguće da joj karijera raste.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs