GLUMICA VODI BITKU SA OPAKOM BOLESTI KOJA SE PROŠIRILA I NA NJEN MOZAK: Ali svojom novom fotografijom očarala je fanove

Glumica je zadivila sve svojim izgledom, dok u njenom životu u poslednje vreme ima samo loših vesti.

Celebrities
Autor:
GLUMICA VODI BITKU SA OPAKOM BOLESTI KOJA SE PROŠIRILA I NA NJEN MOZAK: Ali svojom novom fotografijom očarala je fanove
Foto: Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica Šenon Doerti (51) je svima dobro poznata kao Brenda iz čuvene serije Beverli Hils. Nažalost, glumica je postala poznata i po svojoj dugogodišnjoj borbi protiv opake bolesti.

Nedavno je podelila fotografiju na svom Instagram profilu koja je očarala hiljade njenih pratilaca dok vodi svoju bitku sa rakom koji se nedavno proširio i na njen mozak. „Ali taj strah… Previranja….. tajming svega…." , napisala je jednom prilikom povodom svoje bolesti.

Šenon Doerti
foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je zadivila sve svojim izgledom, dok u njenom životu u poslednje vreme ima samo loših vesti. Na fotografiji pozira u društvu prijatelja, dok nosi belu džemper haljinu , tamne helanke i crne čizme sa visokom štiklom.

"Izgledaš sjajno", "Apsolutno prelepo", "Oduzimaš dah", "Lepa, jaka", "Prava lepotica i kraljica", "Nema reči da se opišeš", "Kako je lepo videti te", "Nadam se da osećaš jednako dobro kao što izgledaš", "Prelepa spolja i iznutra", samo su neki od komentara koje je dobila.

Šenon Doerti
foto: Profimedia

Šenon se nedavno sastala sa kolegama iz kultne serije koja je obeležila njihove živote, što je za nju bilo posebno emotivno iskustvo. Razlog njihovog okupljanja bio je panel Kon na Floridi, a pored Šenon, na njemu su se pojavili i Tori Speling, Džejson Pristli, Dženi Gart, Jan Ziring, Brajan Ostin Grin i Gabrijela Karteris, a svi su zajedno pričali o seriji i odgovarali na pitanja mnogih fanova.

To je bilo emotivno okupljanje za sve, posebno za Šenen, koja inače ima četvrti stadijum raka dojke i koja je dobila najglasnije ovacije publike, zbog čega je zaplakala.

"Hvala vam puno. Vi ljudi znate koliko volim da plačem. I izgleda da mi se stvarno sviđa. Pa, hvala vam", našalila se glumica na svoj račun.

Šenon Doerti
foto: Profimedia

Šenon je u junu otkrila da joj se rak proširio na mozak i na Instagramu postavila video snimak na kojem se podvrgava terapiji radijacijom i otkrila da su joj lekari odstranili tumor nakon ct skenera koji je ustanovio da su se ćelije raka proširile.

"Vodim bitku za ceo život, sa kojom se svakodnevno nosim. Mislim da mi dobro ide. Takođe mi ide veoma dobro sa veridbom, udajom i razvodom, i ide mi veoma dobro", našalila se nakon razvoda od svog trećeg muža, fotografa Kurta Isvarijenka, u aprilu posle 11 godina braka.

"Razvod je bio poslednja stvar koju je Šenen želela. Nažalost, smatrala je da nema drugih opcija. Možete okrenuti Kurtovog agenta Kolijeru Grimu jer je ona intimno umešana u to", kratko je rekla njena predstavnica Lesli Sloun, sugerišući da je razlog razvoda bila druga žena.

Šenon Doerti
foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, ova hrabra glumica nastavlja dalje i već planira da pokrene sopstveni podkast.

"Zvaće se Hajde da budemo jasni i biće to živi interaktivni memoari. Tako da ćete moći da čujete sve o čemu sam ranije odbijala da pričam", najavila je ona.

Prvi put joj je dijagnostikovan rak 2015. godine, a potom se povukao 2017. godine, da bi se 2020. ponovo vratio.

"Naši životi se ne završavaju onog trenutka kada dobijemo tu dijagnozu. Još uvek moramo da živimo", rekla je ona za "Good Morning America" u februaru 2020. godine i ohrabrila sve koji se bore protiv iste ili slične borbe kao ona.

Šenon je jednom prilikom otkrila da piše oproštajna pisma za svoje najmilije, kao i da je odabrala pesmu sa kojom želi da je isprate, prenosi Dnevnik.hr

1 / 17 Foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs