TAJNA KOJA SE KRIJE IZA VELIKOG HITA DINA MERLINA: Posvetio joj stihove jer ju je ludo voleo, ona ga OSTAVILA zbog ovoga

U mladosti je voleo jednu devojku koja mu je zadala neočekivan udarac, njoj su posvećeni ovi emotivni stihovi.

Celebrities
Autor:
TAJNA KOJA SE KRIJE IZA VELIKOG HITA DINA MERLINA: Posvetio joj stihove jer ju je ludo voleo, ona ga OSTAVILA zbog ovoga
Tajna priča koja se krije iza pesme Dina Merlina, Foto: ATA Images

Pevač Dino Merlin je održao četiri izuzetno uspešna koncerta u Beogradu. U njegovim pesmama se mnogi pronalaze zato što zaista diraju u dušu a malo ko zna kakve priče se zapravo kriju iza njih.

Upravo jedan od njegovih najvećih hitova – „Moj je život Švicarska“ krije istinitu priču o jednoj ljubavi iz mladosti Dina Merlina.

Dino Merlin
foto: Facebook / Dino Merlin

Naime, on je kao mladić, bio veoma siromašan ali je voleo jednu devojku koja ga je napustila i otišla u Švajcarsku sa bogatim muškarcem, prenosi Nova.rs

Kada se proslavio, ona se vratila u Sarajevo zbog njega, a on joj je posvetio ovu pesmu i stihove: „Imam sve što poželim, samo jedno ne, da me neko bar na tren voli zbog mene.

Dino je rođen 12. septembra 1962. godine u Sarajevu, a pravo ime mu je Edin Dervišhalidović. Njegova životna priča duboko zrači tugom, izazovima i trijumfom.

Rodio se u skromnoj porodici, kada je imao samo pet godina otac ih je napustio, odrastao uz majku. S obzirom na finansijske poteškoće, veoma rano je započeo da radi, čak u fabrici, dok je muzika uvek bila njegova strast, s posebnim naglaskom na gitaru.

"Ja nisam imao blagoslov od svoje porodice kad sam počeo da se bavim ovim poslom. Moja majka nikad nije bila srećna sa mojim izborom, uvek je mislila da treba da budem inženjer ili neki fini građanin s kravatom koji radi od sedam do tri. Ali majka je majka. Tako da mi je pomogla da kupim novu gitaru, misleći da će ta moja gitara svirati jedno leto i da će to brzo proći. Mene je to jako vezalo i sve više sam svirao".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs