NIKO NIJE IMAO BURNIJI LJUBAVNI ŽIVOT OD NJE: Naizgled svetica KOJA POBOŽNO vaspitava 6. dece KRILA JE OZBILJNE TAJNE

Na venčanju je nosila crne gumene pantalone i belu košulju sa krvlju ispisanim mladoženjinim imenom na leđima.

Celebrities
Autor:
NIKO NIJE IMAO BURNIJI LJUBAVNI ŽIVOT OD NJE: Naizgled svetica KOJA POBOŽNO vaspitava 6. dece KRILA JE OZBILJNE TAJNE
Foto: Stefani Reynolds / AFP / Profimedia

Anđelina Džoli je imala samo pet ozbiljnih veza iako je njen ljubavni život konstantno pod budnim okom javnosti još od kad je njena karijera krenula devedesetih.

Ova proslavljena oskarovka svog prvog dečka imala je sa samo 14 godina. Iako nikada nije javno otkrila njegov identitet, njihova veza je bila toliko značajna da ga je njena majka pustila da živi u njihovoj kući, što je bilo vrlo neobično u tom trenutku obzirom na njene godine.

Moja majka je tako brižna i nežna, i izbori koje je donela za mene nisu bili neodgovorni“, rekla je za Cosmopolitan 2003. „Kada sam imala 14 godina, moja majka je napravila izbor da moj dečko boravi kod nas u kući. Tako da je na neki čudan način zaista uradila pravu stvar. To me je čuvalo od nevolja.”

Dve godine je provela u ovoj tinejdž vezi za koju je izjavila za The Sun 2011. da su „živeli kao bračni par“. Međutim, nakon što je napunila 16 godina, prekinula je romansu kako bi se usredsredila na svoju glumačku karijeru.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Tek 1994. godine glumica je ponovo pronašla ljubav. Dok je snimala kriminalistički film "Hakeri" iz 1995. godine, ušla je u vezu sa svojim partnerom Džonijem Li Milerom. Kada je završila serija i njihova veza se prekinula, a ona je kasnije počela da se viđa sa svojom partnerkom iz "Foksfajer" Dženi Šimizu.

Nikad mi nije palo na pamet da ću jednog dana eksperimentisati ili poljubiti ženu, to nikada nije bilo nešto što sam tražila“, rekla je Džoli za Rolling Stone 2001. „Upravo mi se desilo da se zaljubim u devojku“.

Nakon što se ova romansa završila, ponovo se povezala sa Milerom. Pobegli su 1996. godine da bi se venčali ali su se razveli tri godine kasnije.

„Nisam čak bila ni dobar prijatelj jer sam stalno bila odsutna“, prisetila se u jednom intervjuu. „Otišla bih da se vozim i nestanem ili da snimam nešto i da budem po hotelima i ne radim ništa, nemam prijatelje, ne družim se. Nisam mogla da se smirim i da živim život."

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Džoli je šokirala svet 2000. godine kada se ponovo udala, ovog puta za Bilija Boba Torntona. Njihov brak, međutim, nije dugo potrajao, jer su se naglo rastali 2002. i okončali razvod već naredne godine.

I mene je to iznenadilo jer smo se preko noći potpuno promenili“, priznala je za Vogue 2004. „Zato što smo mi glumci, odlazimo, nema nas mesecima, a vi rastete i menjate se odvojeno. Mislim da jednog dana nismo imali ništa zajedničko. I zastrašujuće je, ali... Mislim da se to može desiti kada uđeš u neki odnos a još ne poznaješ sebe. Trebalo mi je neko vreme da odrastem, a još uvek mislim da još nisam ni blizu toga. Tako da nisam ni razmišljala o vezi narednih sedam, osam godina."

Zvezda je prekršila obećanje dato sebi 2004. kada se zaljubila u još jednog glumca, Breda Pita, na snimanju "Mr. & Mrs. Smith". U to vreme je bio oženjen sa Dženifer Aniston, što je bio skandal koji je potresao Holivud.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

As vikli je objavio vest o Džolijevoj i Pitovoj romansi 2005. godine sa njihovom fotografijom u Keniji sa njenim tada trogodišnjim sinom Medokom, kojeg je usvojila iz Kambodže 2002. godine.

Njih dvoje su potom usvojili još dvoje dece, Zaharu iz Etiopije 2005. i Paksa iz Vijetnama 2007. i dobili troje biološke dece: Šajlo 2006. i blizance Noksa i Vivijen 2008. Imali su 2014. intimno venčanje sa odabranim zvanicama i svojom decom. Međutim, Anđelina je podnela zahtev za razvod 2018. godine.

Razdvojila sam se od Breda zbog dobrobiti svoje porodice“, rekla je zvezda za Vogue India 2020. „To je bila ispravna odluka. Nastavljam da se fokusiram na izlečenje svoje dece“.

Bred Pit
foto: Profimedia

Posle razvoda od Bred Pita glumica nije viđena sa drugim muškarcima. Izgleda da se toliko opekla da ne želi vezu, dok drugi spekulišu da za Bred Pita ne postoji zamena!

Pogledajte kako Anđelina izgleda ovih dana:

1 / 8 Foto: Nassou.fr / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs