NASTAVLJA SE SAGA O ANĐELINI I BREDU: Zavideli smo joj na braku sa najlepšim mužem, a on tukao i maltretirao nju i decu

„Možeš da kažeš sebi i svetu šta god poželis“, dodao je, „ali istina će jednog dana izaći na videlo."

Celebrities
16:33h Autor:
NASTAVLJA SE SAGA O ANĐELINI I BREDU: Zavideli smo joj na braku sa najlepšim mužem, a on tukao i maltretirao nju i decu
Foto: Profimedia

Usvojeni sin Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks (19) nazvao je svog oca „kretenom svetske klase” zbog kojeg su svi „drhtali od straha” u svojoj eksplozivnoj Instagram objavi koju je postavio 2020. godine za Dan očeva.

„Napravio si od života mojih najbližih konstantan pakao“, napisao je Paks.

Zatim je sarkastično dodao: 'Srećan Dan očeva, ti je**no grozno ljudsko biće.'

Bred Pit
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Anđelina Džoli je usvojila Paksa iz sirotišta u Ho Ši Minu u Vijetnamu 2007. godine. Imao je tri godine i još kao novorođenče ga je ostavila njegova biološka majka koja je bila i heroinska zavisnica. Bred ga je formalno usvojio sledeće godine.

Kada su se Pit i Džoli rastali 2016. samo dve godine nakon što su se venčali na privatnoj ceremoniji u Francuskoj, deca su pripala majci nakon izveštaja o svađi u privatnom avionu između najstarijeg sina Medoksa i Breda.

Bred PIt, Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Sada je postalo jasno da je veza između Paksa i Pita takođe problematična zbog toga što 19-godišnjak optužuje svog oca da mu je od života napravio 'pakao'.

Paks je postavio objavu na svom privatnom Instagram nalogu kada je imao 16 godina. Propratio ju je fotografijom na kojoj Bred prima Oskara za najbolju sporednu mušku ulogu.

Insajder je potvrdio da privatni nalog pripada Paku. „To je nalog koji koristi za prijatelje, uglavnom iz škole. Nikada ne priča mnogo o roditeljima, drži se za sebe, tako da je to bilo neobično."

Paks nije naveo da li je postojao određeni događaj koji ga je podstakao ili je to bila kulminacija višegodišnjih tenzija.

U svom postu, Paks ga je nazvao 'kretenom svetske klase' i dodao: "S vremena na vreme dokazuješ da si užasna i odvratna osoba"

Nemaš obzira ili empatiju prema svoje četvoro najmlađe dece koja drhte od straha u tvom prisustvu."

"Nikada nećeš razumeti štetu koju si naneo mojoj porodici jer nisi u stanju da to učiniš."

Šajlo Džoli Pit, Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Iako je Paks bio treće dete, posle brata Medoksa i sestre Zahare, koje je Džoli usvojila, on je godinu dana stariji od Zahare.

Džoli i Pit upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godimna dok je on još bio u braku sa Dženifer Aniston.

Međutim, njihova bajkovita romansa se raspala 2016. i od tada nisu u dobrim odnosima. Njihov razvod je okončan 2019. godine, ali i ako je Džoli u početku imala puno starateljstvo nad decom, 2021. je poništen sporazum koji je Pitu omogućio da ih ima 50 odsto vremena.

Ubrzo nakon toga, otkriveno je da Džon Ouderkirk, sudija zadužen za ovaj slučaj, ima bliske poslovne odnose sa Pitovim advokatima. Kao rezultat toga, on je isključen iz slučaja.

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: Reuters

Breda je takođe istraživalo i FBI Odeljenje za decu i porodice Los Anđelesa zbog optužbi za zlostavljanje dece nakon navodne svađe sa Medoksom u privatnom avionu pet dana pre nego što je Džoli podnela zahtev za razvod.

Za Medoksa tvrde da se zauzeo za Džoli tokom svađe između roditelja. Izvor je kasnije za People rekao da je Pit u to vreme bio pijan : „Počela je svađa između njega i Anđeline a eskalirala je i više nego što je trebalo."

Džoli je izjavila vlastima da se Pit ponašao "kao čudovište" u avionu.

Kasnije je oslobođen svih optužbi i od tada je prestao da pije i puši kanabis a fotografisan je kako prisustvuje sastancima "Anonimnih alkoholičara" u septembru 2016. godine.

Iako ni Pit ni Džoli nikada nisu javno govorili o incidentu, Džoli je rekla za Vogue 2021. da ga je ostavila zbog 'dobrobiti' svoje porodice.

Dodala je: „Bila je to ispravna odluka. Nastavljam da se fokusiram na njihovo lečenje. Neki su iskoristili moje ćutanje, a deca vide laži o sebi u medijima, ali ja ih podsećam da znaju pravu istinu."

„U stvari, to je šest veoma hrabrih i jakih mladih ljudi.“

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Paks je ostao blizak sa svojom majkom i viđen je sa njom u Njujorku gde je boravila dok je kreirala svoju novu liniju Atelier Jolie.

Sada je završio srednju školu ali je odlučio da preskoči ceremoniju diplomiranja kako bi izbegao paparace.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs