"TRUDIM SE SVAKI DAN": Dok poznatog glumca izjeda neizlečiva bolest, ćerka mu vodi borbu sa TEŠKIM POREMEĆAJIMA

Poznatog glumca izjeda neizlečiva bolest a njegova deca to izuzetno teško podnose.

Celebrities
Autor:
"TRUDIM SE SVAKI DAN": Dok poznatog glumca izjeda neizlečiva bolest, ćerka mu vodi borbu sa TEŠKIM POREMEĆAJIMA
Poznatog glumca izjeda neizlečiva bolest, Foto: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćerka poznatog glumca, Talula Vilis (29) nedavno je gostovala u 'The Drew Barrymore Showu', i tu je iskireno progovorila na temu odrastanja pod budnim medijskim okom, mentalnom zdravlju i borbi sa poremećajima u ishrani.

Pored ovoga, dotakla se zdravstvenog stanja njenog oca, Brusa Vilisa koga njegovi obožavaoci sve manje imaju prilike da vide u javnosti.

Brus Vilis
foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Nema puno promena, a to je, prema onome što sam pročitala o bolesti, najbolje što možemo da tražimo. Okružena sam ljubavlju, to je moj otac i voli me, i to mi puno znači', iskrena je ona.

U proleće 2022. godine, Brus Vilis je saopštio da završava svoju glumačku karijeru zbog demencije, a već u septembru iste godine postalo je očigledno da zvezda "Die Hard" ne može da funkcioniše bez tuđe pomoći čak ni u svakodnevnim aktivnostima.

Njegova supruga Ema Heming mu pomaže da se kreće po kući, da silazi sa drugog sprata na prvi, a ima i zaposlenog medicinskog radnika koji ga vozi kod lekara.

Inače, Brus je prošle godine ispričao da boluje i od afazije, odnosno gubitka govora. Uz to, ranije ove godine dijagnostifikovana mu je frontotemporalna demencija, koja je posledica naslednih ili spontanih poremećaja koji uzrokuju propadanje frontalnog, a ponekad i temporalnog režnja mozga.

Osim o očevoj bolesti, Talula je pričala i o četverogodišnjoj borbi s anoreksijom: "Zbog stvari koje su se dogodile poslednjih godina, borila sam se sa poremećajem u ishrani. Dobila sam ogromnu količinu podrške na Instagramu, a kako sam u ranoj fazi oporavka, zanimljivo mi je što pričam o tome jer ne znam jesam li se izborila ili još uvek samo pokušavam", priznala je.

Zbog teškog zdravstvenog stanja glumac najviše vremena provodi sa suprugom Ema Vilis (45), s kojom ima dve ćerke, prenosi Story.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs