TRI MESECA OD SUDBINSKOG "DA", SPREMAO SAM JOJ KOVČEG I GROBNICU: Tužna priča fudbalske legende koja topi i kamena srca

U emotivnoj objavi koju je fudbaler objavio na Instagramu napisao je da je izgubio ljubav svog života iz fotografiju sa venčanja.

Celebrities
22:08h Autor:
TRI MESECA OD SUDBINSKOG "DA", SPREMAO SAM JOJ KOVČEG I GROBNICU: Tužna priča fudbalske legende koja topi i kamena srca
Fudbaler, Foto: preentscreen/Youtube

Džoš Vikeri, golman Derbi Kauntija, doživeo je tešku životnu tragediju nakon što je tri meseca nakon venčanja izgubio svoju suprugu Lauru od kancera. Njihova emotivna i teška borba dokumentovana je na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, gde je Džoš delio deliće njihovog zajedničkog života tokom borbe protiv teške bolesti.

Vikeri (27), koji je svoju fudbalsku karijeru započeo u Arsenalu, podelio je sa svojim pratiocima intimne trenutke borbe svoje supruge. U dirljivoj objavi koju je postavio na Instagramu, opisao je Lauru kao najhrabriju osobu koju je ikada upoznao. Istakao je njenu izuzetnu hrabrost i odlučnost da se smeje usred teških izazova, ne dozvoljavajući bolesti da im oduzme lepe trenutke.

"Napisao sam i obrisao toliko puta da više ne mogu ni da nađem prave reči i nisam siguran da ću ih ikada pronaći. U četvrtak uveče, moja supruga je izgubila bitku sa kancerom. Laura je najhrabrija osoba koju sam upoznao. I pored svega što je prošla, nastavila je da se smeje. Nije dozvolila ničemu da joj stane na put i oduzme joj lepe uspomene. Plakali smo zajedno, smejali se i plesali u najtežim trenucima. Želim da svaki zajednički trenutak ostane u mom sećanju, od trenutka upoznavanja do mirnog kraja. Znam da me čuvaš. Volim te zauvek", napisao je Džoš.

U izjavi za britanske novine rekao je: "Tri meseca od sudbinskog "da" spremao sam joj kovčeg i grobnicu"

Njihovo venčanje objavljeno je 1. juna, a Džoš se u četvrtak oprostio od svoje supruge. Ova tužna vest potresla je mnoge, a Džoševa otvorenost i iskrenost na društvenim mrežama pokazala je snagu i ljubav koju je imao prema Lauri, ali i svedočila o teškoći kroz koju je prolazio tokom njenog teškog zdravstvenog puta. Ovo je podsetilo mnoge na važnost podrške i ljubavi u teškim vremenima, a Džoševa hrabrost da podeli ovu intimnu priču javno pokazuje važnost otvorenosti o izazovima s kojima se suočavamo u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs