LJUBAVNICA MU RODILA DETE I POSTALA DRUGARICA NJEGOVOJ ŽENI: Glumac Goran Višnjić je ovaj potez pripisao alkoholu

Zajedno sa Višnjićem u Los Anđeles došla je i njegova tada devojka Ivana Vrdonjak, koja se danas zove Eva Višnjić

Celebrities
17:48h Autor:
LJUBAVNICA MU RODILA DETE I POSTALA DRUGARICA NJEGOVOJ ŽENI: Glumac Goran Višnjić je ovaj potez pripisao alkoholu
Goran Višnjić, Foto: preentscreen/Instagram

Goran Višnjić je istaknuti hrvatski glumac koji je postigao značajan uspeh u Holivudu, što ga čini jednim od najpoznatijih i najomiljenijih glumaca iz regije.

Jedna od ključnih tačaka u njegovoj karijeri bila je njegova uloga doktora Luke Kovača u popularnoj TV seriji "Urgentni centar" (ER), koja se emitovala od 1999. do 2008. godine. Višnjić je briljirao u ulozi ovog šarmantnog i veštog lekara, osvajajući srca gledalaca širom sveta. Njegova izvanredna gluma i harizma doprineli su uspehu serije i doneli mu mnoge nagrade i priznanja.

Međutim, uprkos profesionalnom uspehu, njegov privatni život često je bio predmet pažnje medija. Postoji jedan skandal koji je privukao posebnu pažnju javnosti i koji su preneli svi hrvatski mediji, što je stvorilo veliku senzaciju. Detalji ovog skandala i njegova lična sfera često su intrigirali mnoge ljude.

Iako se proslavio u svetu glume, njegov privatni život je često privlačio pažnju javnosti. Naime, Goran je u braku s Evom Vrdoljak, ćerkom poznatog hrvatskog reditelja Antuna Vrdoljaka, i njih dvoje zajedno žive u inostranstvu. Njihova veza datira još od 1999. godine.

Zajedno sa Višnjićem u Los Anđeles došla je i njegova tada devojka Ivana Vrdonjak, koja se danas zove Eva Višnjić.

Međutim, leta 2007. godine odjeknula je vest da je Goran Višnjić postao otac sa osobom iz svoje prošlosti - školskom drugaricom koju je sreo tokom odmora u svom rodnom Šibeniku u junu 2006. godine. U početku, glumac je sve negirao i tvrdio da nije prevario svoju suprugu, izražavajući kajanje zbog povrede najvažnije osobe u svom životu.

Mirela Rupić tvrdila je da je Goran otac njihove devojčice kojoj su dali ime Lana Lurd. Glumac je ispričao da je do susreta sa Mirelom došlo slučajno, dok je posetio svoj rodni grad, i da je izašao s prijateljima kako bi se opustio. Mirela je bila prisutna u tom kafiću i odlučila ga je pozvati jer se nisu videli od osnovne škole. Goran je objasnio da mu nedostaje druženje s prijateljima u Americi, ali da je zbog intenzivnog rada tamo retko imao priliku za takve trenutke. Priznao je da je, verovatno zbog umora od vremenske razlike, popio više alkohola nego što je planirao, što je dovelo do tog susreta.

Goran Višnjić
foto: Charlie Luciano / INSTAR Images / Profimedia

"Da, naravno, to nije nešto čime se ponosim, ali sam spreman suočiti se sa posledicama svog postupka. Što se detalja tiče, iskreno, ničega se ne sećam. Znam samo da takvo nešto nikada ne bih uradio u normalnom stanju. Mirela Rupić nije osoba koja me privlači," rekao je tada Višnjić, otvoreno izražavajući svoje kajanje i neprihvatanje vlastitih postupaka.

Dalje, Višnjić je otkrio nekoliko detalja o tome kako je počeo konflikt između njegove supruge i njegove ljubavnice. Prema njegovim rečima, saznao je za postojanje Lane Lurd kada ga je Mirela pozvala i obavestila da je u petom mesecu trudnoće i da je on otac deteta.

"U početku je Mirela često zvala i pokušavala da iznudi nešto od mene," dodao je Višnjić. "Rekao sam svojoj supruzi Ivan i obavestio je o optužbama koje su upućene meni. Ostavio sam joj poruku u kojoj Mirela Rupić preteći sugeriše da će pokušati raskinuti naš brak i da ću morati da platim kako bi ostala tiha – spominjala je sumu od dvesta hiljada evra ili čak dva miliona evra. Nakon što sam Ivanu rekao šta se dogodilo i ona je čula tu preteću poruku Mirele Rupić, Ivanin odgovor bio je hrabar."

Naime, Ivanu nije bilo teško suočiti se s Mirelom Rupić i otvoreno je konfrontirala. "Mirela ju je prekinula kada je Ivana rekla da je naš brak čvrsto utemeljen da bi ga uništila takva osoba," rekao je Goran, opisavajući reakciju svoje supruge.

Goran Višnjić
foto: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Kroz sve ovo, Višnjić je isticao svoje kajanje i spremnost da se suoči s posledicama svog postupka.

Ivana, uporna i neobuzdana, nije pristala da sasluša Mirelu do kraja, što ju je navelo da se odluči na pisanje poruke kako bi iskazala svoje nezadovoljstvo. U poruci je Ivana poručila Mireli da nije prva ni poslednja osoba koja pokušava da iskoristi svoje kontakte s poznatim osobama kako bi stekla ogroman novac i pet minuta slave. Na kraju poruke, ne birajući reči, Ivana je izrazila svoje sažaljenje prema detetu koje ima takvu majku. Poruka nije bila oblikovana s pristojnošću niti ljubaznošću, no kako drugačije bi se moglo očekivati od nje u takvom trenutku?

Goran, s druge strane, nije bio siguran da li je dete zaista njegovo i najavio je da će tražiti DNK analizu kako bi utvrdio istinu. Međutim, pre nego što su rezultati testa stigli, Goran je preuzeo odgovornost i priznao devojčicu kao svoju, čime je stao na stranu Mirele.

Nakon tog incidenta, Mirela je još neko vreme nastavila da proziva Gorana i njegovu suprugu u medijima. Objavljivala je navodne poruke koje je Eva ostavljala na njenoj telefonskoj sekretarici, produbljujući tenziju. Međutim, u jednom trenutku, Mirela je odlučila promeniti kurs i objavila pomirljivu poruku upućenu Evi na Facebooku.

U toj poruci, Mirela se izvinila Evi zbog svojih ranijih izjava i nazivanja pogrdnim imenom. Priznala je da je njen prethodni stav bio obasjan njenim ličnim frustracijama i gorčinom zbog Goranovih izjava u medijima. Takođe, Mirela je izrazila svoju želju za mirnim životom, prekinuvši sve kontakte s medijima.

Nakon tog skandala, Goran nije dolazio u Hrvatsku tri godine. U međuvremenu, on i Eva su dobili svoje prvo zajedničko biološko dete, malog Lea Viga, koji je rođen 7. jula 2011. godine uz pomoć surogat majke. U julu 2013., par je usvojio još jedno dete, devojčicu po imenu Vivijen Sofija.

Iako su se medijski konflikti stišali, Eva je tek u februaru 2013. prvi put spomenula vanbračnu ćerku svog supruga na Facebooku. Iako je priznala da je upoznala Lanu, naglasila je da ona nije njeno biološko dete i da ne može govoriti o njoj kao majka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs