KAKVA MAJKA, TAKVA ĆERKA: Dok jedna hoda GOLA I DLAKAVA, druga pod stare dane traži pažnju preko POLNOG ORGANA

Skandalozno ponašanje Madone i njene ćerke uzelo je maha, a mnogi komentarišu "kakva majka, takva ćerka".

Celebrities
12:08h Autor:
KAKVA MAJKA, TAKVA ĆERKA: Dok jedna hoda GOLA I DLAKAVA, druga pod stare dane traži pažnju preko POLNOG ORGANA
Foto: Profimedia

U poslednje vreme, česte su vesti o Madoninom zdravstvenom stanju koje je veoma diskutabilno. Naime, kraljica popa je nekoliko puta nađena bez sveti, nakon čega bi završila na intenzivnoj nezi.

Svima je jasno da Madona ima jaku želju da vrati vreme unazad. U toj očajničkoj želji ona pribegava svim mogućim anti age tretmanima i estetskim korekcijama kako bi ispeglala sve bore nastale u njene 64 godine. Međutim, želja da u poznim godinama izgleda kao devojka ispostavila se kontraproduktivnom.

Madona
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Osim toga što se podvrgava raznim tretmanima podmlađivanja, njeni postupci u javnosti su više nego skandalozni. Naime, Madona se često slika u neprimerenim i bizarnim izdanjima, a koliko ta bizarnost daleko ide pokazuje i činjenica da su mreže preplavljene fotografijama na kojima Madona liže dildo. Takođe, poze u kojima se slika mnogi su okarakterisali degutantnim, pa se postavlja pitanje - šta nije u redu sa njom?

Madona
foto: Printscreen/instagram

S druge strane, njena ćerka Lurds Lenon takođe je u žiži interesovanja zbog svog čestog pojavljivanja u javnosti, u takođe neprimerenom izdanju. Naime, Lurds se nekoliko puta pojavila praktično gola, a zanimljivo je i da je poznata kao neko ko ne vodi računa o svojoj higijeni.

Naime, dlake ispod pazuha i svuda po telu, pojava je koju Lurds želi da ignoriše.

Madona
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Isprva je u fokusu bio njen stav po pitanju depiliranja, dok je poznato da se zalagala za to da žena ne mora uvek da bude izdepilirana kako bi bila lepa i poželjna, te se na svakom događaju pojavila dlakava od glave do pete. Mnogi su njen stav dočekali na nož, komentarišući da je to ipak stvar lične higijene.

1 / 9 Foto: Profimedia

Madona je Lurds dobila iz veze sa trenerom Karlosom Leonom sa kojim je bila 90-ih godina. Ipak, ta veza završena je ubrzo nakon što se Lurds rodila.

Mnogi komentarišu da Lurds nije ni imao ko da vaspita, te se često može čuti komentar poput onog "Kakva majka, takva ćerka".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs