MUŽ JOJ PRED CELIM SVETOM NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA, PA NA BRZINU OŽENIO DRUGU: Ali ona mu se osvetila na GENIJALAN NAČIN

Niko ne može da vas ponizi, do vas samih, a Dženifer Garner je čist dokaz tome. Način na koji vaspitava decu oduševljava ceo svet

Vaše dete & vi
Autor:
MUŽ JOJ PRED CELIM SVETOM NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA, PA NA BRZINU OŽENIO DRUGU: Ali ona mu se osvetila na GENIJALAN NAČIN
Dženifer Garner sa decom, Foto: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Garner prošli su kroz gadan razvod 2016. godine, kada je ceo svet mogao da vidi kako glumica plače po parkingu, krijući se od dece u očajnim pokušajima da muža dozove pameti.

Ali, on je bio rešen da je ostavi pošto poto i nije ga zanimala ni porodica ni deca. Kasnije je govorio kako je imao problema sa alkoholizmom, indirektno optužujući svoju bivšu ženu za njegovo očajno stanje.

Ben Aflek
foto: Profimedia

I dok je prolazio burnu romansu sa Anom de Armas, a potom i čudno i brzopleto pomirenje i brak sa Dženifer Lopez, njegova bivša žena se strpljivo bavila samo decom ne ističući se i ne praveći buku.

Dženifer Garner je žena koja stoji čvrsto sa obe noge na zemlji što se vidi i po njenom stavu i ponašanju. Uvek nasmejana, dobro raspoložena i u društvu svoje dece, ova glumica je dokaz da se "dobro dobrim vraća".

Dženifer Garner
foto: Danimal / Splash / Profimedia

I kao šlag na tortu, nedavno su osvanule paparaco fotografije koje prikazju Dženifer u društvu ćerka i sina. Sva deca su bila nasmejana i grlila su svoju majku. Zbog ove očigledne povezanosti glumice sa decom, svi su zainteresovani kako joj je to uspelo? Koja je tajna roditeljstva Dženifer Garner?

"Iako sam slavna ličnost, osećam da živim jedan normalan život, a svoju decu obožavam. Volim čak i sav nered koji nosi poziv roditeljstva. Biti roditelj, to je poklon. Sa bivšim mužem održavam zdrav odnos zbog dece.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Međutim, najveći izazov je biti uspešna poslovna žena i majka u isto vreme. Svi ti govore: "Vreme leti, imaš još tako malo vremena, uskoro će napuniti 18 godina i otići će." I to mi stvara strašnu paniku.

Osećam strašnu krivicu kada moram da radim i ostavim decu. Ali držim se mamine rečenice koja mi je velika uteha: "Ti si njihova mama zauvek, ne brini i idi slobodno radi svoj posao. Ti ćeš uvek biti njihova mama i niko to ne može promeniti. Tvoja deca će sutra biti veoma ponosna na tebe."

Tajna roditeljstva Dženifer Garner je u tome što je ona svojoj deci velika podrška, tu je za sve njihove probleme i radosti u životu, dok u isto vreme živi svoj život najbolje što zna, vodeći računa o svojoj karijeri.

1 / 8 Foto: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs