JEDVA HODA, A HOĆE DA SPAVA S 53 GODINE MLAĐOM KOJA MU JE RODILA DETE: Mislio je da će da mu kuva i pere, a evo šta radi

Onako kako se ponaša žena Al Paćina prema njemu, malo koji muškarac bi voleo.

Celebrities
Autor:
JEDVA HODA, A HOĆE DA SPAVA S 53 GODINE MLAĐOM KOJA MU JE RODILA DETE: Mislio je da će da mu kuva i pere, a evo šta radi
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je čuveni Al Paćino dobio dete sa 53 godine mlađom Nur Alfala, poikrenule su se razne spekulacije o njihovom ljubavnom odnosu. Najpre se pričalo da glumac zapravo nije otac deteta, te da je zahteva DNK analizu kako bi se utvrdila istina. Nakon toga je njihova ljubav navodno doživela krah, ali su uprkos tim navodima viđeni kako idu zajedno pod ruku.

Takođe se pričalo da je Nur tražila zahtev za potpuno starateljstvo nad njihovim tromesečnim sinom. Međutim, sve je ostalo na nivou spekulacija, a zanimljivo je da je Nur nedavno viđena u društvu svog bivšeg dečka Nikolasa Bergruenom, sa kojim je došla na Stingov kobncert u Los Anđelesu.

Nakon što su izašle paparaco fotografije pokrenule su se spekulacije o tome da se Nur vratila svom bivšem, koji je inače 33 godine stariji od nje. Inače, Nur ima 29 godinama sa Nikolasom je prvi put bila od 2018. do 2020. godine. Razlog njihovog raskida ni danas nije poznat, ali se čini da su ostali u dobrim odnosima budući da se sastaju.

Nur Alfala
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre markantnog milionera, Nur je bila u vezi sa Mikom Džegerom, a kružile su priče i da je ljubila Klinta Estvuda za kojeg je tvrdila da joj je porodični prijatelj. Kasnije je uplovila u vezu sa Al Paćinom, sa kojim je dovila sina.

1 / 8 Foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, 83-godišnji Al Pacino se šokirao kada je saznao da je njegova sada već bivša 29-godišnja devojka trudna pa je zahtevao da naprave DNK analizu. Strani mediji pisali su tada kako se to dogodilo jer je glumac mislio da je neplodan.

Al Paćino, Nur Alfala
foto: 1/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Od tada je njihov odnos na klimavim nogama, a mnogi komentarišu da glumac zbog starosti ne može da iskontroliše situaciju, te da su problemi zbog velike razlike u godinama tek sad isplivali na površinu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs