KAŽU DA NEMA ZGODNIJE I LEPŠE BALKANKE OD NJE: Pre operacija niko nije hteo da je pogleda, a sad se otimaju za NJU

Životna priča najlepše Balkanke pokazuje njen trnovit put uspeha koji je dobila zahvaljujući anđeoskom izgledu.

Vip priča
Autor:
KAŽU DA NEMA ZGODNIJE I LEPŠE BALKANKE OD NJE: Pre operacija niko nije hteo da je pogleda, a sad se otimaju za NJU
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Madalina Genea (35) slovi za ženu sa najlepšim telom, a često dobija i epitet najlepše Rumunke. Rođena je i odrasla u rumunskoj Slatini, ali je već u tinejdžerskim danima bilo jasno da u taj grad ne mogu da stanu sve njene ambicije.

Kao devojčica je nastupala na nekim revijama u Rumuniji i odmah je zapala za oko modnim agentima. Sa samo 15 godina upala je žižu javnosti na jednoj reviji u Milanu, a ubrzo su se poslovne ponude samo redale. Brojne revije, filmovi, spotovi, rijalitiji... Sve se to nalazi u CV-u seksepilne Madaline.

Madalina Genea
foto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naravno, njen izgled i uspeh nije promakao ni poznatim frajerima, pa su svojevremeno za njom izgubili glavu Leonardo DiCaprio i Džerard Batler. Pre nekoliko godina Madalina je dobila devojčicu, a otac je rumunjski milioner Matei Stratan. Međutim, ta veza nije potrajala i Madalina se ubrzo u javnosti pojavila s još jednim bogatašem, Vitom Šanbelom, inače poznatim trgovcem umetninama. Čak se i sa njim verila, ali ljubav nije dugo potrajala.

Prelepa Rumunka trenutno uživa u ljubavi sa teniserom Grigorom Dimitrovim. Bugarski teniser je imao i te kako zanimljiv ljubavni život, te je u prošlosti je izlazio i sa Serenom vilijam, Marijom Šarapovom, ali i jednom od najzgodnijih pevačica Nikol Šerzinger, sada je očigledno pao na čari slavne lepotice za koju kažu da je nova Sofija Loren. Takođe, Dimitrov ima veoma blizak odnos sa Novakom Đokovićem, te ih neretko zovu "braćom".

Madalina Genea
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Telo iz snova

Budući da Madalena ima izvajano i zategnuto telo, mnoge žene se pitaju u čemu je tajna, a ona je jednom prilikom otkrila na koji način se rešava eventualnog viška kilograma.

- Nisam lekar, pa ne mogu da preporučim, ali mogu da kažem šta je meni pomoglo. Povremeni post često praktikujem, i to na mene deluje kao čišćenje. Probala sam, svidelo mi se i to sad često radim kad treba - ispričala je Genea za CanCan

Madalina Genea
foto: Profimedia

Njen režim mršavljenja je posebno efikasan pred leto, jer je jedan od najbržih načina da telo dovede do savršenstva za plažu.

- Postoji nekoliko opcija. Jedan od njih: 6/18, odnosno jedem šest sati, postim 18 sati i nije teško izdržati. Zatim 5/2, odnosno imam pet dana u nedelji kada jedem normalno i dva dana kada gotovo ništa ne jedem i sve tako naizmenično - dodala je.

Madalina Genea
foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na meti kritika zbog estetskih intervencija

Naime, iako je danas krase puna usta, mali nos i istaknute jagodice, kao i gotovo savršene proporcije tela, nije tajna da je Madalina u prošlosti izgledala nešto drugačije.

Kada uporedite fotografije nekad i sad, jasno je da je i te kako "doradila" određene delove kojima nije bila zadovoljna, kao i da je trening svakako učinio svoje.

1 / 13 Foto: KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Italijanski mediji su u jednom trenutku pisali i da je lepa Rumunka u jednom trenutku dodatno suzila vrh nosa, doradila jagodice, i mačije oči, kao i da je ugradila silikone u grudi, a kada uporedite fotografije, jasno je da možda u svim ovim nagađanjima ima istine.

Madalina Genea
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U svakom slučaju, Madalina je uspela da se izbori za mesto najlepše Rumunke, te ponosno nosi tu titulu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs