PIKSIJEVE ĆERKE SU UDATE ZA MILIONERE I NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: Ali, njegov sin je opasno dobar frajer i živi kao BOG

Dragan Stojković Piksi ima troje dece i ističe da mu je najveći uspeh u životu što ih je izveo na pravi put.

Celebrities
18:15h Autor:
PIKSIJEVE ĆERKE SU UDATE ZA MILIONERE I NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: Ali, njegov sin je opasno dobar frajer i živi kao BOG
Gde su deca Dragana Stojkovića Piksija?, Foto: Printscreen Instagram / wedstagrams

Čuveni selektor Dragan Stojković Piksi, osim što ispisuje fudbalsku istoriju i iza sebe ima sjajnu karijeru igrača, uspeo je sve ove godine da održi i skladan brak sa prelepom suprugom Snežanom za koju neretko kaže da je stub porodice. Kruna njihove ljubavi su troje dece - Anja, Andrea i Marko. Neizmerno je ponosan na to što je naslednike uspeo da izvede na pravi put, mada veliku zaslugu za to pripisuje svojoj ženi, jer je uspela da održi harmoniju uprkos njegovim čestim putovanjima i selidbama.

Dragan Stojković Piksi
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Naime, od dve ćerke, a ne zna se koja je zanosnija i veća dama. Dok je Anja često u medijima, o Andrei se veoma malo zna, dok Marko na društvenim mrežama pokazuje samo delić svog privatnog života.

Piksijev sin već godinama živi na relaciji Amerika-Britanija. Marko je ulagao u svoje obrazovanje , pa je diplomirao menadžment na jednom od najprestižnijih londonskih fakulteta.

Veliki je ljubitelj putovanja, što se može videti na njegovom profilu na Instagramu gde objavljuje fotografije sa atraktivnih i egzotičnih destinacija. Osim toga, obožava luksuzna kola, ali i da popije čašu dobrog vina.

Međutim, jednom prilikom je objavio sliku svog kućnog ljubimca, i ne bi bilo ništa čudno da nije bio u pitanju mali beli tigar. Nedavno je proslavio 30. rođendan, a svom ocu je neizmerna podrška u svemu što radi.

A sa kim su u braku Piksijeve naslednice?

Obe su srećno udate i ostvarene u ulozi majke. Mlađa ćerka Anja često je tema domaćih medija, a o njenom venčanju pisalo se kako na svetskim tako i na našim prostorima. Trenutno živi i radi u Londonu, sa suprugom Hugom Valenteom i tri naslednice, a velelepnu vilu dobila je na poklon upravo do svog oca. Sudeći prema fotografijama koje Anja redovno objavljuje, brak sa njenim izabranikom joj i te kako prija.

O njenoj grandioznoj svadbi se mesecima brujalo, dok je i japanski "Vog" pisao o ovom glamuroznom događaju.

I Piksi ne krije da je prezadovoljan Anjinim izborom.

- Nikada se nisam mešao u Anjin izbor partnera jer je to isključivo individualna stvar svakog čoveka. Ipak, ona je od prvog dana imala moju punu podršku, kao i uvek. Hugo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga. Izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom - rekao je jednom prilikom Piksi.

1 / 7 Foto: Kurir/Dragan Kadić

Sa druga strane, najstarija Piksijeva ćerka Andrea svoj privatni život godinama vešto krije od očiju javnosti. O njenom ljubavnom životu se ne zna gotovo ništa, osim da joj se suprug zove Mete, kao i da se sa njim ostvarila u ulozi majke u kojoj neizmerno uživa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs