PRIČA SE DA SESTRA GUDELJA NE MOŽE DA SMISLI ANASTASIJU ZBOG ŠOK POVODA: A evo u kakvim su ZAISTA odnosima snaja i zaova

U kakvim je odnosima Anastasija sa sestrom Nemanje Gudelja je pitanje koje se stalno provlači kroz medije, a konačno su pokazale da li se podnose ili ne.

Porodica
13:02h Autor:
PRIČA SE DA SESTRA GUDELJA NE MOŽE DA SMISLI ANASTASIJU ZBOG ŠOK POVODA: A evo u kakvim su ZAISTA odnosima snaja i zaova
Anastasija Gudelj, Foto: Printscreen Instagram - raznatovicanastasija

Bračni život Cecine ćerke Anastasije i poznatog fudbalera Nemanje Gudelja konstantno intrigira javnosti, posebno kada su u pitanju odnosi među njihovim porodicama. O toj temi postoje razne verzije priča, ali niko od njih se nije oglasio za medije da ispriča svoju stranu. Međutim, kako na Instagramu dele brojne detalje iz privatnog života, sudeći po slikama, snaja i zaova su bile zajedno u Holandiji.

Iako se govorilo da majka i sestra Nemanje Gudelja nisu prisustvovale njegovom crkvenom venčanju, Ceca Ražnatović je to demantovala uz reči da su obe porodice bile na venčanju, ne želeći da ulazi u detalje.

Anastasija Ražnatović
foto: preentscreen/Instagram

Međutim, to kao da nije bilo dovoljno, pa je nastavljena priča o tome da ženski deo fudbalerove porodice ne podržava njegov brak sa Anastasijom. A, kako se nisu pojavljivale ni zajedničke fotografije, niti bilo šta što bi ukazivalo na to da je u odnosu između Anastsije i Olivere i Vanje sve u redu, svi su i dalje sumnjali da je pevačica nepoželjna u porodici Gudelj.

Međutim, fotografije koje su nastale pre nekoliko dana svedoče o tome da je u odnosu Vanje i Ražnatovićeve sve u najboljem redu, jer su očigledno zajedno otputovale u zemlju lala kako bi podržale Nemanju na terenu. Objavljivale su i storije sa istih mesta, te se može zaključiti da su dosta vremena provodile zajedno.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen Instagram / raznatovicanastasija

Šta je bio navodni razlog raskola u porodičnim odnosima?

Otkako su obelodanili da su uplovili u romansu, ne prestaje da šuška o Anastasijinom odnosu sa porodicom fudbalera.

Gudelj nikada nije krio koliko je vezan za svoje najmilije. A javnost neretko ostaje frapirana koliko su bliski, te se tako sa sestrom ljubi u usta. Upravo Vanja je mlada nada našeg tenisa, ali se njeno ime mnogo više spominje zbog stava prema poznatoj snajki.

Ona danas ima 20 godina, a na društvenim mrežama često deli fotografije iz porodičnog života i s teniskog terena. Velika inspiracija u sporstu su joj braća, kao i roditelji. Naime, Vanjin otac je čuveni fudbaler sa internacionalnom karijerom Nebojša Gudelj, dok je majka Olivera bila uspešna košarkašica.

Iako se dugo mislilo da Anastasija ima dobar odnos sa svim Gudeljima, tokom Svetskog prvenstva u fudbalu pojavili su se drugačiji navodi. Olivera i Vanja nisu imale nikakav kontakt sa Ražnatovićevom, te su čak od Nemanje tražile i da dobiju razdvojene karte tako da na tribinama ne budu u blizini pevačice, što se i desilo. Međutim, iza njih je sedeo Duško Tošić što je navodno Anastasiju razbesnelo.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / otac_predrag_popovic

- Anastasija je poludela kad je videla njih troje na tribinama. Verovatno je to bila slučajnost da Tošić dobije red iza Vanje i Olivere, ali ako se uzme u obzir da je on suprug pevačice koja godinama ratuje sa Ražnatovićima, ne čudi činjenica što je Anastasija planula zbog toga. Sve to je rekla i Nemanji, negodujući zbog ponašanja njegove majke i sestre, ali očigledno da je on nemoćan da promeni bilo šta i da popravi odnose između članova porodice i svoje devojke. Anastasiji je stavio do znanja da ga zanima samo fudbal dok je u Dohi na Svetskom prvenstvu i da neće da se bavi sukobima", naveo je tada izvor Kurira.

Šta je pravi razlog za sukob i netrpeljivost između njih, niko sa sigurnošću ne zna, mada su se proteklih meseci mogle čuti različite priče u javnosti o tome zašto je došlo do razdora.

Vanja i Olivera su, kako je jedno prilikom ispričao neimenovani izvor za domaće medije, pokušale navodno da kontrolišu vezu svog sina.

- Anastasija nije dozvoljava da se bilo ko meša u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivale gde će porodica Gudelj provoditi slobodno vreme. A kako je Nemanja sve više vremena počeo da provodi sa Anastasijom, to im je zasmetalo, te su i nju i njenu majku otpratile sa Instagrama. Da sve bude gore, počele su da favorizuju Nemanjinu bivšu devojku Sanju Vučić, koju ne samo da prate na Instagramu već održavaju kontakt s njom. Ovo je Anastasiju veoma pogodilo, pa je to razlog njenog neraspoloženja poslednjih dana - istakao je tom prilikom sagovornik za "Informer".

Sve ovo je dodatno šokiralo srpsku javnost, s obzirom da se cela Nemanjina porodica pojavila prošle godine na Anastasijinoj rođendanskoj proslavi, a svi mediji se preneli kako ih je balkanska zvezda Ceca Ražnatović srdačno dočekala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs