KO JE ŽENA KOJA IZ SENKE UPRAVLJA KARIJEROM LUKE MODRIĆA? Ona nije obična žena fudbalera, o njoj pišu britanski mediji

Luka Modrić već 13 godina je u braku s Vanjom, a o njoj se jako malo zna u javnosti

Celebrities
18:03h Autor:
KO JE ŽENA KOJA IZ SENKE UPRAVLJA KARIJEROM LUKE MODRIĆA? Ona nije obična žena fudbalera, o njoj pišu britanski mediji
Luka Modrić, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vanja Modrić, iako često ostaje u senci svog supruga, predstavlja ključni deo podrške i stabilnosti u životu ovog talentiranog fudbalera. Rođena je 1983. godine, a njen susret sa Lukom datira još iz srednjoškolskih dana. Ovaj par je svoju ljubavnu priču gradilo dugi niz godina, a njihova veza kulminirala je brakom 2010. godine. Otkad su stupili u brak, Vanja je bila Lukaova najveća podrška kako na terenu, tako i van njega.

Iako je Luka Modrić poznat po svojoj izuzetnoj fudbalskoj karijeri, van stadiona njihov život je uglavnom ostajao izvan očiju javnosti. Par ima troje dece, što jasno ukazuje na njihovu čvrstu porodičnu vezu. Iako su često izloženi medijskom pritisku i pažnji, Vanja i Luka su uspeli da održe svoju privatnost i zaštite svoju decu od previše medijske eksponiranosti. Nikada nisu bili uključeni u skandale ili afere koje često prate javne ličnosti, a to samo govori o njihovoj posvećenosti porodičnom životu.

Ono što Vanju Modrić izdvaja kao netipičnu suprugu fudbalera jeste njen aktivni interes za fudbal i profesionalnu karijeru svog supruga. Iako retko daje intervjue i ostaje diskretna u medijima, ona je poznata po tome što aktivno prati Lukine utakmice i često ih snima. Ali to nije sve - Vanja se takođe ističe svojom strašću prema fudbalskoj analizi. Mnogi tvrde da je upravo ona ta koja daje Luki dragocene savete i pomaže mu u analizi igre.

Pored toga, šuška se da Vanja Modrić igra značajnu ulogu u Lukinim profesionalnim odlukama, uključujući i transferima. Njena prisutnost i podrška često se ocenjuju kao ključni faktor u Lukinim uspesima na terenu. Njen nevidljivi doprinos njegovoj karijeri jasno ukazuje na snagu njihove veze i partnerstva.

Iako javnost ima malo informacija o Vanji Modrić, ona ostaje stub podrške i stabilnosti u životu jednog od najvećih fudbalskih talenata Hrvatske i sveta. Njihova priča o ljubavi i zajedništvu svedoči o tome kako jedna tiha i diskretna žena može biti ključni faktor u uspehu i sreći jednog fudbalera.

Luka je prvi put ugledao Vanju kada je njoj bilo 25 godina, a njemu 19. Ta sudbonosna slika zanosne plavuše ostala mu je urezana u sećanju, a dogodila se kod stadiona Maksimir tokom leta 2004. godine. Luka je tada igrao za Dinamo Zagreb i bio je mladi fudbalski talent koji je obećavao mnogo.

Ubrzo nakon što su se prvi put sreli, Luka i Vanja su započeli svoju romansu. Vanja je tada donela hrabru odluku da napusti svoj posao kako bi pratila svog voljenog do Engleske, gde je Luka potpisao ugovor sa Totenhem Hotspurom. Postala je njegov lični agent i ključna figura u pregovorima koji su doveli do velikog sporazuma sa Real Madridom 2012. godine. Taj ugovor je donosio milione, a Luka Modrić je postao jedan od najpoznatijih fudbalskih zvezda.

Luka Modrić
foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Vanja se, međutim, razlikovala od mnogih supruga i devojaka fudbalera. Nije želela da bude u centru pažnje javnosti i izbegavala je svetla reflektora. Njih dvoje su se venčali u maju 2010. godine u Zagrebu, a kum im je bio Luki saigrač iz Totenhema, Vedran Ćorluka.

Njihova priča o ljubavi i partnerstvu je postala inspiracija mnogima. Vanja je ostala uz Luku tokom svih uspona i padova njegove fudbalske karijere, igrajući ključnu ulogu u njegovom uspehu. Njihov brak i dalje cveta, a njihova diskretna i jaka veza je primer da ljubav može preživeti sve izazove koje život postavlja pred nas.

Bračni par Modrić ima troje dece - sina Ivana i dve ćerke, Emu i Sofiju. Za razliku od skromne i povučene Vanje, njena majka je od fudbalera Dinama dobila nadimak šefica. Ona je radila u Dinamu i znala sva tadašnja poslovanja, pa su je fudbaleri zvali čim im je trebala neka informacija o premijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs