ZVALI SU GA KOPILE, OTAC GA DOBIO SA SVOJOM SPREMAČICOM: Zbog stajlinga je ponovo u žiži, proslavio rođendan u gaćama

Kada se pomene ime sina Arnolda Švarcenegera, automatski ga vežemo za skandale, jer priča o njemu kao vanbračnom sinu odjeknula kao bomba

Celebrities
15:16h Autor:
ZVALI SU GA KOPILE, OTAC GA DOBIO SA SVOJOM SPREMAČICOM: Zbog stajlinga je ponovo u žiži, proslavio rođendan u gaćama
Sin Arnolda Švarcenegera, Foto: preentscreen/Instagram

Sin Arnolda Švarcenegera, Džozef Baena, proslavio je svoj 26. rođendan objavom atraktivnog videa na svom Instagram profilu.

Ovaj zaljubljenik u fitnes, proslavio je poseban dan tako što je otišao na plažu u kupaćem kostimu.

Mišićavi glumac je nosio samo crne kupaće gaćice, što je za mnoge bilo pomalo skandalozno.

Međutim, mnoge žene su slabe na njegove izvajane trbušnjake i mišićave ruke, pa su to i komentarisale u videu koji je objavio.

Posle neobične proslave rođendana, ovaj talentovani momak je objavio selfi iz teretane na Instagramu.

Nosio je izbledelu crnu majicu, crne sportske šorceve, duge bele čarape i smeđe-bele slip-on Vans patike sa kariranim dezenom.

Sin a, Sin Arnolda Švarcenegera
foto: preentscreen/Instagram

Inače, sin Arnolda Švarcenegera važi za dasu na kog se žene lepe zbog istančanog ukusa i smisla za modu.

Vidno srećan, napisao je: „Učestvovao sam u mom prvom triatlonu danas! Kakvo sjajno iskustvo bilo je takmičiti se sa ovako neverovatnim sportistima."

Ovaj dečko je pronašao idealan način da za svoj rođendan obori sopstveni rekord. On baš zna kako da iskoristi svoje mišiće koji ne služe samo vizuelnoj svrsi.

Arnold Švarceneger
foto: Profimedia

Da podsetimo, Džozef je vanbračno dete Arnolda Švarcenegera, rođeno nakon što je glumac imao aferu sa kućnom pomoćnicom Mildred Patricijom Baena. Baena je krenuo putem bodibildinga i glume, baš kao i njegov otac.

Arnold Švarceneger je javnost iznenadio kada se 1986. godine venčao sa svojom dugogodišnjom partnerkom Marijom Šriver. Tokom njihovog braka su dobili četvoro dece, a njihov odnos je često bio viđen kao uzorak skladnog i savršenog holivudskog braka. Oboje su bili javne ličnosti koje su uživale veliki ugled u svojim karijerama, on kao akcijski junak i glumac, a ona kao novinarka i članica poznate Kenedi porodice.

Uprkos lažnom sjaju njihovog braka, sva idila se urušila 2011. godine kada je javnost saznala za šokantnu istinu. Otkriveno je da je Arnold Švarceneger tokom njihovog braka imao tajnu aferu s porodičnom kućnom pomoćnicom Mildred Baena, rezultirajući rođenjem vanbračnog deteta.

Marija Šriver, Arnold Švarceneger
foto: Profimedia

Posle više od 25 godina braka, Marija je odlučila da se razvede od Arnolda zbog saznanja da je dobio sina sa njihovom kućnom pomoćnicom.

Još šokantnije je što se otkrilo da je Arnold varao Mariju čak i dok je bila trudna, što je neoprostiv čin neverstva i izdaje.

Arnold je u početku tvrdio da nije ni znao za postojanje deteta sa Mildred sve dok nije primetio izuzetnu sličnost između sebe i dečaka. Čim je saznao istinu, preuzeo je finansijsku odgovornost za svog vanbračnog sina i uložio napore kako bi obezbedio da mu ništa ne nedostaje. U tom procesu, Arnold je čak kupio kuću sa bazenom u Kaliforniji za svoju ljubavnicu i sina.

NE PROPUSTITE

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Danas, Arnold Švarceneger ima ukupno petoro dece, ali najupečatljivija sličnost između njega i njegove vanbračne dece je vidljiva kod sina Džozefa. Džozef je nasledio očevu strast prema bodibildingu i postao je fitnes model.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs