SVE DEVOJKE JE OBARAO S NOGU 90-IH, PA NAGLO OSTARIO: Jedva ostao živ zbog NARAVI, žene tvrde da je opet OPASAN FRAJER

Džejson Prisli i dalje svojim šarmom osvaja sve oko sebe, a bore, po mišljenju mnogih žena, ga čine još privlačnijim.

Celebrities
19:31h Autor:
SVE DEVOJKE JE OBARAO S NOGU 90-IH, PA NAGLO OSTARIO: Jedva ostao živ zbog NARAVI, žene tvrde da je opet OPASAN FRAJER
Kako sad izgleda Džejson Prisli?, Foto: Profimedia

Džejson Prisli je postao nezaboravna televizijska zvezda zahvaljujući ulozi Brendona Volša u kultnoj seriji "Beverli Hils, 90210". Izvanrednom glumačkom veštinom postao je sinonim za nežnog i odgovornog starijeg brata. Prolazio je kroz razne izazove tokom serije, od tinejdžerskih ljubavi i prijateljstava do ozbiljnijih tema kao što su porodične poteškoće i moralni konflikti.

Rođen 28. avgusta 1969. godine u Severnom Vankuveru, Britanska Kolumbija. Njegova majka Šeron Kirk bila je glumica. Završio je srednju školu "Argile" u Severnom Vankuveru. Za glumu se zainteresovao još kao dečak. Karijeru je započeo u reklamama, a na malim ekranima debitovao je sa 12 godina u seriji 'Teen Angel'.

Zbog svog atraktivnog izgleda, brzo je postao idol tinejdžera i imao obožavateljke širom sveta. Iako je nastavio da glumi, nikada nije nadmašio slavu tinejdžerske serije.

Pristli je bio zanimljiv javnosti zbog svog turbulentnog života. Godine 1998. udario je svojim poršeom u telefonski stub u Holivudu i uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju. Policija mu je oduzela vozačku dozvolu na godinu dana i morao je da se podvrgne programu odvikavanja od alkohola.

Ljubav prema glumi nije jedino što ispunjava legendarnog Brendona. I pored toga što mu je život već bio ugroženu saobraćaju, čitavu deceniju bavio se trkama, a 2002. doživeo je tešku nezgodu (sudar) koju je jedva preživeo.

Van ekrana, Džejson Prisli je svojim doprinosom humanitarnim naporima i angažmanom u zajednici pokazao da je više od samo glumca. Njegova posvećenost promociji društvenih vrednosti i podrška različitim inicijativama dodatno su ga povezale s njegovim obožavaocima.

Ono što čini Džejsona Prislija posebnim jeste njegova sposobnost da se lako prilagodi različitim žanrovima i ulogama, uspeva da svojim prisustvom unese dubinu i autentičnost u svaku ulogu koju igra.

Van sveta glume, Džejson je takođe poznat po svom filantropskom radu i angažmanu u humanitarnim organizacijama.

I dalje je jako privlačan

Devedesetih je važio za jednog od najpoželjnijeg frajera i mamio je uzdahe tinejdžerki svugde gde se emitovala popularna serija Beverli Hils. Od tada su prošle decenije, ali Džejson Prisli je još uvek u odličnoj formi. Iako ima bore, u licu se nije mnogo promenio, a osmeh i oči su ono što je ipak najprepoznatljivije, a dame i da nas ne mogu da mu odole, jer je sa godinama sve privlačniji.

Džejson Prisli
foto: Profimedia

Džejson Prisli se svojevremeno oprobao i u režiserskim vodama, a nakon toga nastavio je da glumi u serijama.

Džejson Prisli
foto: Profimedia

U srećnom je braku skoro 2 decenije

Povezivali su ga sa brojnim koleginicama, a 2005. se oženio šminkerkom i fitnes instruktorkom Naomi Laud, sa kojom ima dvoje dece, ćerku Avu Veroniku (16) i sina Dašila (14).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs