"NISAM GLEDALA SERIJU O SEBI, TO JE ČISTA FIKCIJA" Ana je opelješila američke bogataše, pa bacila oko na SRPKINJU

Ana Delvi po kojoj je snimljen film "Inventing Anna"

Celebrities
Autor:
"NISAM GLEDALA SERIJU O SEBI, TO JE ČISTA FIKCIJA" Ana je opelješila američke bogataše, pa bacila oko na SRPKINJU
Ana Delvi, Foto: Profimedia

Ana Sorokin, pod lažnim identitetom Ana Delvi, je vešto prevarila američku elitu svojom pričom o tome kako je bogata nemačka naslednica. Sa samo 32 godine, uspela je da zavede društvo svojim lukavim spletkama i lažima, stekavši ugled u visokom društvu sve dok nije završila u zatvoru, prekinuvši svoj začarani krug.

Ova neobična i intrigantna životna priča privukla je pažnju čak i producenata Netflix-a. Njene nečuvene prevare i manipulacije, izvedene sa zapanjujućom veštinom, poslužile su kao osnova za seriju nazvanu "Inventing Anna". Kroz ovu seriju, dobijamo uvid u svet zločina ove mlade dame, rođene u Rusiji i poznate kao Ana Delvi. Kroz sjaj Njujorka do najnižih tačaka zatvorske svakodnevice, njena priča postaje materijal za dramu i uzbuđenje.

Tema razgovora će biti njena kriminalna prošlost, priče o njenim prevarama i manipulacijama, iskustva iz zatvora i kućnog pritvora. Kroz ovo originalno i hrabro delo, Ana Sorkin se postavlja pred javnost, izlažući svoje postupke i razmišljanja, dok istovremeno stvara intrigantan spoj rijaliti zabave i priče o prevari i obmani.

Ana Sorkin, čije neobične prevare i vešte manipulacije iznenađuju, sada će dobiti svoju filmsku priču. Njen neverovatan život poslužio je kao osnova za seriju pod nazivom "Inventing Anna", gde su njeni izvanredni zločini postali centralna tema. Ova serija nam pruža uvid u svet tajni i zavera koje je ova mlada žena, rođena u Rusiji, smišljeno ostvarivala, stvarajući ime poznato kao Ana Delvi.

Iako je serija stvorila veliku pažnju javnosti, Ana sama priznaje da još uvek nije imala priliku da je pogleda. "Nisam još imala priliku da pogledam seriju na Netflixu. Možda jednog dana budem spremna za to. Međutim, važno je razumeti da to nije doslovno moj život koji je prikazan. Da li sam ja ta osoba? Nisam. Ova serija je više fikcija nego pravi dokumentarni film. Svaka epizoda započinje sa napomenom da su događaji zasnovani na stvarnim događajima, osim onih delova koji su izmišljeni radi narativne svrsishodnosti."

Ana Delvi
foto: Profimedia

Ana naglašava da je važno razlikovati izmišljene elemente od stvarnosti u seriji. Ona ističe: "Nije na meni da sedim i uređujem priču o mom životu. To je posao drugih ljudi, uključujući i režiju koja je poverena nekoj drugoj ženi."

Priča o Ani Delvi izaziva znatiželju i fascinaciju, kako zbog njenih prevara, tako i zbog načina na koji je uspešno manipulisala situacijama. Serija "Inventing Anna" pruža gledaocima priliku da zaroni u svet zločina i intrige, ali je važno zapamtiti da je to ipak umetnička interpretacija stvarnih događaja, a ne doslovni prikaz stvarnosti.

Iako je osetila i najveći sjaj Njujorka, a potom završila sa najgorim osuđenicima na robiji - izdigla se iznad svega i sada ima novi plan! Odlučila je da snimi sopstvenu rijaliti TV seriju.

„Prevarantkinja iz Sohoa“ biće domaćica večera za slavne ličnosti, džetset, bogataše, umetnike. Večere će organizovati u svom stanu na Menhetnu, a sve to će pretvoriti u rijaliti seriju pod nazivom "Delvei’s Dinner Club."

Ova serija neće imati scenario, a navodno će prikazivati Anine razgovore sa svojim cenjenim gostima i tema će biti njena kriminalna prošlost, pričaće o sebi kao prevarantkinji i njen zatvor i kućni pritvor.

Ana Delvi
foto: Profimedia

Gosti će joj biti Ilon Mask, Madona i Marina Abramovič

Na spisku se nalaze Ilon Mask, Madona i jedna Srpkinja – Marina Abramović. Niko još od njih nije zvanično potvrdio učešće, ali producenti rade na tome da ispune želje „domaćice“ Ane. A smatra se da će ovaj projekat prikazati devojku koja se zaista "krije" iza Ane.

Netflix je Ani platio 320.000 dolara za prava, ali je najveći deo tog iznosa otišao na njeno plaćanje onoga što je ukrala, poreze i pravne takse.

Osim toga, Sorokin piše i knjigu o svojim iskustvima, a potpisala je i ugovor u februaru 2022. godine da će glumiti u dokumentarcu o svom životu posle zatvora.

Ana Delvi se ne kaje

Ova rusko-nemačka prevarantkinja uradila je nemoguće - uspela je da američku elitu dobro opelješi i obmane na pravdi Boga i uopšte ne kaje se, naprotiv. Uživala je u svom dobijenom luksuzu maksimalno.

Naoružana fiktivnim nasledstvom od šezdeset miliona dolara, odlučila je da osvoji Menhetn. Šarmantna, harizmatična, nemilosrdna i često neuljudna, Sorokin se vešto uklopila u najbogatije njujorške krugove. Njen advokat Tod Spodek, koji joj često ni sam ne veruje, na suđenju je izjavio kako je Ana radila u stilu - ako prođe, prođe.

- Francuska prestonica mi je bila dosadna, jer je društveni život završavao već u osam pa sam odlučila da je Njujork grad po mojoj meri - rekla je Ana jednom prilikom.

Ana Delvi
foto: Profimedia

Pripadnicima visokog društva Menhetna prodala priču da je bogata nemačka naslednica. Tri godine živela je u raskoši, oštetila je nekoliko banaka i hotela za više od 275 hiljade dolara. Polazilo joj je za rukom da vrlo lako obrlati svoje bogate poznanike - jednog je nagovorila da joj plati privatni avion koji ju je odveo na Venecijanske bijenale za 35 hiljada dolara, dok joj je drugi podmirio hotelski račun od 62 hiljade dolara. Od investitora je isto tako uspela da ukrade više od 200.000 dolara.

Koristila je lažni identitet kako bi dobila zajmove od finansijskih institucija, a onda se 2017. saznala za njene zločine, a Veniti Fer i Njujork magazin objavili su tada legendarne članke.

Uhapšena je i poslata u ozloglašeni zatvor "Rikers" gde kaznu služi i seksualni predator i silovatelj Harvi Vajnstin. Za većinu stvari je dve godine kasnije i osuđena, a zbog dobrog vladanja puštena je ranije na slobodu. Tada sa Netfliksom sklopila dogovor, prodala im je svoju priču i od tih para lepo živela.

A onda joj je istekla viza za boravak u Americi i Ana je opet završila u zatvoru. Zbog svojih "nestašluka" je bila u zatvoru pet godina, a konačno je puštena na slobodu u oktobru poršle godine uz kauciju od 10.000 dolara, kao i uslov da mora da navede adresu stanovanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs