SVI SE PITAJU GDE JE MELANIJA, ONA NIKAD LEPŠA: Otkriveni detalji iz njenog privatnog života koji OSTAVLJAJU BEZ TEKSTA

Šokantni detalji iz života Melanije Tramp mnoge su ostavili u čudu. Na delu pokazuje da drži do svojih stavova!

Celebrities
16:10h Autor:
SVI SE PITAJU GDE JE MELANIJA, ONA NIKAD LEPŠA: Otkriveni detalji iz njenog privatnog života koji OSTAVLJAJU BEZ TEKSTA
Šokantni detalji iz života Melanije Tramp, Foto: JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia

Melanija Tramp je dizajnerka nakita i bivša manekenka, a ceo svet je osvojila lepotom kada je postala prva dama Amerike! Naime, njen suprug i nekadašnji predsednik SAD-a Donald Tramp ne prestaje da šokira javnost, a svi su iznenađeni i ponašanjem zanosne Slovenke.

Manekensku karijeru počela je sa 16 godina, a već sa 18 godina u Milanu je potpisala prvi ugovor sa agencijom za modele.

Melanija Tramp
foto: Orit Ben-Ezzer/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na univerzitetu u Ljubljani završila je studije za dizajn i arhitekturu, a kasnije je počela intenzivnije da se interesuje za modni sektor. Pored karijere modela i sama je dizajnirala nekoliko kreacija, ali i formirala kolekciju nakita i proizvoda za negu kože koji nose njeno ime. Bila je na naslovnicama mnogih modnih časopisa.

Nakon godinu dana braka sa Trampom, tačnije 2006. godine, Melanija je dobila američko državljanstvo. U martu iste godine, rođen je njihov sin Baron.

A kako ističu strani mediji, jedino do čega joj je stalo da naslednika izvede na pravi put i sačuva privatnost.

Melanija Tramp
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada je FBI u avgustu 2022. godine upao na posed Donalda Trampa gde on živi sa Melanijom, svi su mislili da će bivša prva dama imati šta da kaže. Ali ona je ostala tiha do danas.

"Zašto bi se ona oglasila. Uvek je bila razmišljanja, ako ostane tiha, svi skandali će jednostavno nestati", rekla je tom prilikom osoba upućena u Trampove odnose s javnošću.

Iako je javnost izgarala da sazna gde se nalazi Melanija i šta radi nakon što im je istekao mandat u Beloj kući - odgovor je da se povukla u mir i tišinu Mar-a-Lago imanja na Floridi.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Kada su detalji sa pomenutog pretresa stigli do javnosti i svi su ostali zatečeni saznanjem da Melanija ima odvojenu spavaću sobu od Donaldove, te da su spojene samo zajedničkim ormarom.

Mnogi su se šokirali time što Melanija nije iskoristila svoju popularnost nakon izlaska iz Bele kuće, te što nije nastavila biznis koji bi joj omogućio da ostane zbrinuta i nakon Donaldove smrti. Ali izvori bliski bivšoj prvoj dami kažu da je njen jedini prioritet "njen dom i njen sin".

1 / 7 Foto: Profimedia

Skoro svi mediji su je u nekom trenutku proglasili zarobljenikom nesrećnog braka sa 24 godine starijim muškarcem. Sramni video snimci na kojima je odbijala njegove pokušaje da je drži za ruku u javnosti predstavljeni su kao dokaz njenog navodnog „zarobljeništva“. Neki su situaciju čak uporedili sa porodičnim zlostavljanjem.

Bivši Trampov pomoćnik Omarosa Njuman, koga je Tramp otpustio u prvoj godini svog mandata napisao je: „Melanija broji svaki minut do isticanja njegovog mandata, kako bi se onda mogla razvesti od njega."

„Jadna Melanija“ je etiketa koju je bilo teško otresti uprkos jasnim dokazima koji govore suprotno. U januaru 2018, nekoliko dana nakon što su mediji objavili Trampovu navodnu aferu sa Stormi Danijels, prva dama je otkazala planove da prati svog supruga na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, u Švajcarskoj. Ona je okrivila „probleme sa rasporedom i logistikom“.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Očekivano, mediji su poludeli. Samo nekoliko nedelja kasnije, ponovo se pojavila nasmejana i puna podrške, obučena u anđeosko belo i publika ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom pa je naravno glasina ponovo zamrla.

Ipak oni koji Melaniju poznaju godinama kažu da je nepravedno oklevetana i često potcenjena. Tačno je znala za koga se udaje.

Melanijina bivša šefica osoblja Stefani Grišam, koja je podnela ostavku nakon nereda u Kapitolu 6. januara 2021, rekla je: „Verujem da je Melanija znala ko joj je muž kada se udala za njega. Ona ima vrlo realističan i praktičan pogled na to ko je njen muž. Nikada nije spominjala razvod. A kada je Stormi u pitanju, uvek je govorila samo ovo: „njegov problem“. Ona ne želi da je doživljavaju kao ženu koja će biti pored svog muža šta god da on uradi. Sebe stavlja na prvo mesto", dodala je Stefani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs